Medcezir (MC) izle / (MEDCEZİR 37.SON-YENİ-BÖLÜM-İZLE)

Medcezir (MC) izle / (MEDCEZİR 37.SON-YENİ-BÖLÜM-İZLE)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Medcezir- izle ! Medcezir 34. bölüm izle ! Medcezir 34. son bölüm full kesintisiz HD izle ! Medcezir 34. bölümünde neler olacak ? Medcezir son bölüm izle !

Medcezir 34. Bölüm Özeti: nbsp;Tan "kavuşma planı"yla herkesi hazırlıksız yakalar. nbsp;Konser sonrasında Yaman'ın yokluğu fark edildiğinde kimsenin itiraf edemediği bir korku dalgası yayılır. Mira, yaşananların sorumlusu olarak kendini görür. Yaşadığı stres ve üzüntü bir süredir uykuya dalan hastalığını da tetikler. Yaman'ın en son bir telefon görüşmesi yaptığını öğrenen Selim ve Kenan yakaladıkları ipucunun üstüne giderler. Öte yandan nbsp;Turunç Nadir de kendi hesabını kapatabilmek için Yaman'ı arama çalışmalarına dahil olur. nbsp;Tan'ın kavuşma planının ayrıntılarını öğrenen Yaman, hem kendi hayatını kurtarmak, hem de Mira'yı korumak için kaçmanın yollarını arar. nbsp;Selim Tan'ın izini sürerken, Nadir ismi Selim'in şüphelerini daha çok üstüne çeker. Öte yandan Nadir, Selim'in cinayet davasını çözmesini engellemek için elindeki son umudu da alır. Mira Tan'dan gelmesini beklediğini mesajı bulduğunda, Yaman'ın ne kadar yakınında olduğunu fark eder. Yaman ise Mira'yı korumak için kendi hayatını gözü kırpmadan veda etmeye hazırdır. Mira Yaman'ın sesini günler sonra ilk kez duyduğunda bütün tehlikelere rağmen harekete geçer. Tan, Yaman'la Mira'nın kendisini asla unutmaması için son oyununu oynar.

nbsp;##tgvideo##

MEDCEZİR 34. BÖLÜM FULL HD İZLE


MEDCEZİR 34. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE nbsp;

MEDCEZİR 33. BÖLÜM FULL İZLE

MEDCEZİR 32. BÖLÜM FULL İZLE


MEDCEZİR DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER
Yayın Günü: 9 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.00


MEDCEZİR 32. BÖLÜM FULL HD nbsp;İZLE

Medcezir 32.Bölüm izle, Medcezir dizisinin 32.bölüm 25 nisan 2014 cuma tarihli yayını. Medcezir 32.Bölüm seyret, medcezir 25 nisan, medcezir son bölümü izle. nbsp;izle Medcezir! Medcezir 32.bölümüyle STAR TV'de ekrana geldi. nbsp;Medcezir izle Kesintisiz nbsp;(Medcezir son bölüm izle) Yeni hafta - 25 Nisan haberi ve daha fazlası için tıklayınız.. Medcezir canlı İzle, Star TV'nin rekortmen dizisi Medcezir yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Medcezir'in yeni bölümünü canlı olarak haberimizden izleyebilirsiniz. Medcezir 32.bölümde neler olacak ? nbsp;Mira'nın uzun zamandır beklediği yemek, hayalini kurduğundan daha özel geçer... Leyla'nın hayatlarına girmesiyle, Yaman'ın Tozludere'deki hayatı Mira'nın yeniden çekim alanına girer. Mira başlattığı oyunla, Yaman'la geçmişe doğru farklı bir yolculuğa çıkar. nbsp;Medcezir'in izleyiciyi ekrana kilitleyecek. nbsp;Medcezir'in yeni bölümü bir kez daha en çok izlenenler listesine girmeyi başardı ve günü zirvede kapadı. nbsp;Medcezir! izle linki aşağıdadır. nbsp;Med Cezir son yeni bölüm nbsp;izleyemeyenler aşağıdaki liki kullanabilir. nbsp;Tıkla Medcezir yeni bölüm izle. Star tv ekranlarında en çok seyredilen dizilerden olan Medcezir bu akşam yeni bölümü ile sizlerle olacak. Medcezir bugün 32. bölüm ile ekranlara gelecek.

Medcezir 32. Bölüm FULL HD İzle 25 Nisan 2014

MEDCEZİR SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ...

MEDCEZİR BÖLÜM ÖZETİ
Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Medcezir'de bu hafta Yaman ve Mira'nın altıncı aylarını kutladıkları unutulmaz anlar ekrana gelecek. 6. aylarını başbaşa geçirecekleri akşam yemeğiyle kutlama hayali kuran Mira, bu bölümde Yaman'ın sürpriziyle kendisini çok özel hissedecek. Yaman'ın mum eşliğinde hazırladığı yemekte unutulmaz bir akşam geçirecek olan çift, birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı yaşayacaklar. nbsp;Yaşadıkları aşkın büyüsüyle birbirlerine sözler veren Yaman ve Mira'nın gecenin sonunda kuracağı hayaller izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Medcezir 32. Bölüm FULL HD İzle 25 Nisan 2014

Medcezir 32. Bölüm özeti;
Mira'nın uzun zamandır beklediği yemek, hayalini kurduğundan daha özel geçer... Leyla'nın hayatlarına girmesiyle, Yaman'ın Tozludere'deki hayatı Mira'nın yeniden çekim alanına girer. Mira başlattığı oyunla, Yaman'la geçmişe doğru farklı bir yolculuğa çıkar. Müvekkilinin katilini bulmak için çalışmalarını sürdüren Selim, cinayet düğümü çözecek ipin ucunu yakalar. Diğer taraftan Turunç Nadir, Altınkoy'a sızmak için ayağına kadar gelen fırsatı değerlendirir. Nadir, Yaman ve Kenan'dan intikamını almadan önce kaleyi içten fetheder. Tozludere'deki inşaat projesi yüzünden Leyla ve babasının başına gelenler, Yaman'la Orkun'u karşı karşıya getirir. Öte yandan, Tan Mira'ya uyarı niteliğindeki son mesajını gönderir. Yaman'ın Tozludere'de adaleti sağlamak için bulduğu yol, Orkun'a uzun zamandır aradığı açığı verir. Orkun, Yaman'ın cezasını kesmesi için Selim'in karşısına çıkar. Yaman Orkun'un oluşturduğu krizi bastırmaya çalışırken, Tan Mira'ya "kavuşmak" için harekete geçer. nbsp;Kenan, Altınkoy'daki günlerinin sayılı olduğunu fark edince, yerini sağlama almak için nbsp;Medcezir nbsp;son bölümde nbsp;tehlikeli bir oyun planladı. Aynı saatlerde, Ada'nın en zayıf anında yanında sadece Yaman vardı. Bu yakınlık, nbsp;Medcezir nbsp;28. bölümde nbsp;Mira ile Yaman arasında giderek güçlenecek bir yangının ilk kıvılcımı yakmış oldu.

MEDCEZİR 31. BÖLÜM FULL İZLE nbsp;

Medcezir 31. Bölüm özeti;

Selim'in cinayetle suçlanmasının ardından, aileye yardımcı olmak için çırpınan Yaman, son yaşanan tehdit olaylarında Kenan'ın da payının olduğunu öğrendiğinde çok öfkelenir ve büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Artık bir kez daha ağabeyi için yalan söylemeyecektir. Tan'ın Kadir'le yolladığı mesaj Mira'nın dikkatini çeker. Yaman Mira'yı huzursuz eden Tan düşüncesinden uzaklaştırmak için çabalar. O'na kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğini hissettirir. Öte yandan Mira da, Tozludere'den Altınkoy'a yol bulmaya çalışan Leyla'ya karşı gerçek hislerini belli eder. Selim'in haksız yere suçlandığı cinayeti işleyen kiralık katil, gazetede Yaman'la Kenan'ın resmini görür. Bu iki genç artık, babalarının geçmişte kapanmamış hesabının borçlularıdır. Mira'nın haftalardır beklediği gün gelir, Yaman'la sevgili olmalarının altıncı ayını kutlayacakları günün özel olmasını ister. Ama Yaman'ın o günü tamamen unuttuğunu fark eder.

MEDCEZİR 30. BÖLÜM FULL İZLE nbsp;

Medcezir 30. Bölüm özeti;

Yaman, Sude ile Kenan arasında yaşananları Mira'ya karşı sır olarak saklamak zorunda kalır. Leyla'nın hayatlarına yeniden girdiği bir dönemde Yaman'ın suskunluğu, Mira'yı şüphelendirir ve huzursuz eder. Yaman iki ateş arasında kalır. Yaman, ağabeyinin geleceğini altüst etmesini engellemek için Kenan'la sert bir şekilde yüzleşir. Kenan'ın küçük oyunu dalga dalga büyür ve sonunda Selim'in hayatını hedef alan gerçek bir tehdide dönüşür. Ender'in Selim'i korumak için alacağı tedbirler yaşanacakların önüne geçemez. Selim, sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği bir kumpasın içine düşer. Mert'le Ender'in gizlice yaptırdıkları DNA testi Asım Şekip Kaya'yı kritik bir kararın eşiğine getirir. Sedef'le Faruk'un restoran açılışı, Serez ailesi için güzel sürprizlere ev sahipliği ederek başlarken, Yaman'la Mira arasında gelgitlere bir yenisi ekler. Gece herkes için hiç beklenmeyen bir şekilde sonuçlanacaktır.


MEDCEZİR 29. BÖLÜM FULL İZLE nbsp;

Medcezir 29. Bölüm özeti;

Ada'nın varlığı Yaman'la Mira'nın ilişkilerinde görmezden geldikleri en büyük sorunu gün yüzüne çıkarır. Mira'nın öfkesine karşı Yaman'ın tek savunması aşkı olur. Mira birlikte geçirdikleri aylardan sonra, Yaman'ın kabuğunun altında sakladığı romantik adamla tanışır. Kenan'ın yerini sağlama almak için oynadığı oyun, Selim'in hamleleriyle kimsenin tahmin edemeyeceği boyutlara ulaşır. Kenan'ın ardında bıraktığı kıvılcım bir anda alev alır. Asım Şekip Kaya ve Sude ilişkisinde ince hesaplar... Asım Şekip Kaya'yla ilişkisini ince hesaplar üstüne kuran Sude, kulağına çalınan fısıltılardan sonra zaferine daha yaklaşır. Öte yandan Sedef ve Faruk'un birbirlerinden habersiz attıkları adımlar, karşılarında hiç görmek istemeyecekleri bir düşman yapacaktır. Yaman'ın Tan'ın yattığı hastaneye gidişinin sürpriz bir şekilde ortaya çıkışı, Yaman'la Selime'e tehdit mesajlarını gönderen kişiye yaklaştırır.

Yaman'ın eski kız arkadaşı geri dönüyor!

Leyla'nın ailesiyle birlikte Tozludere'ye gelişinden sonra Yaman geçmişte yaptığı hataları tekrarlamamak için temkinli davranır. Mira, Yaman'ı kıskanmadığı ispatlamaya çalışırken, annesinin tarzına yakışacak bir oyun oynar. Bu oyunun sonunda Yaman, asla dile getiremeyeceği bir sırrı omuzlayacaktır.

Medcezir'in ünlü ismi senaryoyu ağzından kaçırdı

"Medcezir"de ve "Benim Dünyam" filminde rol alan Hazar Ergüçlü, oyunculuğun hayatındaki yerini, projelerini anlatırken, giyim anlayışını paylaştı. Kendini ifade edebilmenin en güzel yolunun oyunculuktan geçtiğine inanan Hazar Ergüçlü, bu serüvene atılmaya karar vermesinde tiyatronun büyük payı olduğunu söylüyor.

nbsp;Bu yılın iddialı yapımlarından biri olan "Medcezir" dizisinde Hazar Ergüçlü, Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Mira karakterinin en yakın arkadaşı Eylül'ü oynuyor. Dizideki rolünü, "Çok severek çalıştığım bir iş "Medcezir", her şeyden önce Eylül karakterini çok seviyorum: Bıcır bıcır, sevgi arsızı, acılarını büyük hareketlerle bastıran bir kız. İleride Mert karakteriyle bir aşk olacak aralarında ve

onunla beraber büyüyecekler" sözleriyle anlatıyor.
Medcezir (MC) izle / (MEDCEZİR 37.SON-YENİ-BÖLÜM-İZLE)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...