Vodafone Arena'dan üzücü haber!

Vodafone Arena'dan üzücü haber!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena çalışmalarından üzücü bir haber geldi.

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, talihsiz bir olay meydana geldi. Stadın inşaat çalışmaları sırasında platformdan ayağı kayarak düşen bir işçi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, stadın kedi yolunda boya yapan işçinin kendi güvenliğini sağladığı kemeri bağlamadığı, kuvvetli esen rüzgarın sonrasında da dengesini kaybederek 20 metre civarındaki yükseklikten düştüğü öğrenildi.

Çalışmalar durduruldu
Yaşanan bu üzücü olay sonrası emniyetin olay yeri inceleme çalışmalarının devam ettiği ve savcının soruşturma başlatmasıyla birlilkte çalışmaların durduğu belirtildi. Kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden işçinin 50 yaşındaki Şahin Aydın olduğu belirtildi. 

Beşiktaş'tan açıklama
Siyah Beyazlılar, resmi internet sitesinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "İnşaat çalışmalarının devam ettiği Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kulübümüzü sarsan ve büyük üzüntüye sebep olan elim olayla ilgili incelemeler devam etmektedir. Elim kaza ile ilgili detaylı bilgiler daha sonra iletilecektir... Merhum Şahin Aydın'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz." dendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...