Daum'un yeni takımı şaşırttı

Düzenleyen:
Daum'un yeni takımı şaşırttı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp, en son Bursaspor'u da çalıştıran Alman teknik direktör Christoph Daum'un, Romanya Milli Takımı'nın başına getirileceği konuşulmaya başlandı.

Türkiye'de yıllarca görev yapıp Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak, en son Bursaspor'u çalıştıran Alman teknik adam Christoph Daum'un sürpriz bir imza atmak üzere olduğu ortaya çıktı.

EURO2016'da beklediğini alamayan Romanya'da teknik direktörlük görevine Christoph Daum'un getirilmesi bekleniyor. 62 yaşındaki tecrübeli teknik adam için Romanya Futbol Federasyonu'nun kısa bir süre içerisinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

2. YABANCI HOCA OLACAK

Christoph Daum, 1934'den sonra Romanya A Milli Takımı'nı çalıştıran 2. yabancı teknik adam olacak. Daha önce Avusturyalı Uridil kısa bir dönem Romanya'yı çalıştırmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...