Eşini baltayla öldüren kocaya 18 yıl 4 ay hapis

Düzenleyen:
Eşini baltayla öldüren kocaya 18 yıl 4 ay hapis

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kayseri'de, kendisini aldattığını düşündüğü 27 yıllık eşi Gönül Gürbüz'ü (43) geçen 3 nisan günü engelli çocuğunun gözleri önünde baltayla öldürmekten yargılanan Aydemir Gürbüz (50) 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü duruşmasına, tutuklu Aydemir Gürbüz, Nevşehir Kapalı Cezaevi'nden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, amcasının oğlu Yasin Gürbüz de sanık sandalyesinde 'suçluyu kayırma' suçundan tutuksuz yargılandı. Öldürülen Gönül Gürbüz’ün kızı Pınar Gürbüz de duruşmada hazır bulundu. 

Aydemir Gürbüz, savunmasında 27 yıllık evli olduğunu, içki veya kumar gibi kötü alışkanlıkları bulunmadığını anlattı. Gürbüz, son 1 yılda eşi ile kopuk ilişkileri bulunduğunu, eşinin başkaları ile mesajlaştığını ve son olarak engelli çocuğuna eşinin kötü davranması nedeniyle öldürdüğünü söyledi. 

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu Aydemir Gürbüz’ kasten adam öldürmek suçundan 18 yıl 4 ay hapis cezası verirken, suçluyu kayırma suçundan yargılanan amcası Y. Gürbüz'ün beraatine karar verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...