Vatandaşın yeni gözdesi: Keemun çayı

Düzenleyen:
Vatandaşın yeni gözdesi: Keemun çayı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Keemun çayı yararları sayesinde vatandaşların son dönemde gözde içeceği haline geldi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde aktar işiyle uğraşan Cengiz Bal, Keemun çayına talebin arttığını söyledi. Keemun çayı hakkında bilgi veren Bal, "Keemun çayları özünde İngiliz kahvaltı çayları olarak bilinse de Keemun Hoa ya A çayı İngiltere kraliçesinin çayı olarak bilinir. Oldukça az bulunan bir çaydır. Keemun çayı aynı zamanda pek çok İngiliz çayının içerisinde kullanılıyor. Aç karnına içilse de mide bulandırmaz. Çayı şeker ya da süt ilave etmezseniz tadı daha güzel gelecektir" dedi.

"Çaya talep fazla"

Çaya talep olduğunu söyleyen Bal, "Şuan Lüleburgaz'da çaya talep fazla, vatandaşlar bu çayı tercih ediyor. Birçok yararı var. Çayın kilo verdirici bir özelliği var. Satışlarda goji berry meyvesini şuan geçti. Bu çayı vatandaşlar bildikleri, güvendikleri yerlerden alsınlar. Sağlık Bakanlığı denetimi ve onayı olan dükkanları tercih etsinler. Keemun çayının 50 gramını 15 TL'ye satıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...