İsrafil Köse hayatını kaybetti

Düzenleyen:
İsrafil Köse hayatını kaybetti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İsrafil Köse'nin ölmeden önce yapacağı son projesi, trafik kazalarına dikkat çekmek için hazırlanan bir tiyatro oyununda oynamaktı. Dizi ve sinema oyuncusu olan İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede bu sabaha karşı vefat etti.

ÖLÜMÜNDEN SONRA ORTAYA ÇIKAN TRAJİK DETAY

Dün Sabah saatlerinde, kullandığı motosikletle park halindeki bir taksinin açılan kapısına çarpan Köse'nin ölümünde trajik bir detay ortaya çıktı. Köse'nin son projesinin trafik kazalarına dikkat çekmek için İstanbul Gelişim Sanat tarafından Türkiye'nin 81 ilinde sahnelenecek 'Kazasız kul olmaz' adlı oyunda oynamak olduğu öğrenildi. Oyunun yönetmeni Zahrettin Çelik, "Senaryoyu göndermiştik çok beğenmişti. Çok şaşırtıcı ve farklı görmüştü. İnsanlar eğitmek çok anlamlı ve gerekli bir şey. Kazalar ülkemizde çok oluyor destekliyorum, demişti. Böyle bir kazada hayatını kaybetmesi çok trajik oldu" dedi.

Televizyon dizilerinde Karadeniz şivesi ve taklitleriyle oldukça renkli bir rol ortaya koyan İsrafil Köse, geçirdiği kazanın ardından yoğun bakıma alınmış ve tedavisine başlanmıştı ancak ünlü oyuncudan kötü haber geldi.

İsrafil Köse hayatını kaybetti

İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede bu Sabaha karşı vefat etti.

İsrafil Köse hayatını kaybetti

Oyuncu arkadaşı Umut Oğuz Instagramda duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Gözlerimden kayan yaşla uyandım. Hissettim belki gittiğini. Herşeyi atlattın, bunu da atlatırsın dedim. Yavrun için dön diye dualar ettim. Başında nöbet tutan Çeto'yu aradım. Gitti dedi. Şaka yapıyodur dedim. Öldü dedi. Düğüm var ya o düğüm. Gık edemezsin. Kalırsın mal gibi. Kusuruma bakma ama bu olmadı kardeşim. Gördüğüm göreceğim en sorumsuz, en zararsız, en rahat adamdın ve işte o rahatlığın aldı seni bizden. Hep ölmeye oynadın. Belki gitmek istedin ama gittiğin yerde bu dünyadaki dostlarına yaptıklarını yapma. Bizi üzdün ordakileri üzme. Adın ne zaman geçse gülen ben, şimdi çok ama çok üzgünüm senin yüzünden. Tokatlayıp küfretmek istiyorum seni hep yaptığım gibi, sonra yaptığın bi saçmalığı anlatıp kahkahalarla sarılmak. Keşke geçen aradığında geç kalmayaydın da bi sarılaydık. Çok saçma gittin kardeşim. Çok. Mekanın cennet olsun. 

İSRAFİL KÖSE KİMDİR?

İsrafil Köse (d. 20 Şubat 1970, Artvin)Dizi ve sinema oyuncusu.21 ağustos 2016'da İstanbul Kadıköy'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.
 
Filmografi
 
Şimdi Onlar Düşünsün (2015) Kamil
Oflu Hoca'nın Şifresi (2014) - Manav
Ya Sonra(2011)-Al Paçino
Hop Dedik Deli Dumrul(2011)-Dursun
Reis(2011)-İdris
Sümela'nın Şifresi: Temel(2011)-Cemil
İffet(2011)-Ersin
No Ofsayt(2009)-Ali Rıza
Gece Gündüz(2009)-Yöntem Ali
Avanak Kuzenler(2008)-Peştekül'ün Adamı
Babam Adam Olacak(2008)-Hamza
Doktorlar(2007)-Temel(2. Sezon)
Zoraki Koca(2007)-İzzet
OKS Anneleri(2007)-Himmet
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu(2006)
Emret Komutanım:Şah Mat(2006)-Laz Çavuş Cemal
Rıza(2006)
Yolda/Rüzgar Geri Getirse(2005)-Nuri
Emret Komutanım(2005)-Laz Çavuş Cemal
Şapkadan Babam Çıktı(2003)-Selman
Asayiş Berkemal(2002)
Pembe Patikler(2002)-Bekçi
Koltuk Sevdası(2001)
Nasıl Evde Kaldım(2001)-Adem
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar(2000)-Lango
Evdeki Yabancı(2000)-Rıza
Eyvah Kızım Büyüdü(2000)-Rıza
Dedelerimi Evlendirirken(2000)
Yılan Hikayesi(1999) 1. Sezon
Şaşıfelek Çıkmazı(1996)
Oğlum Adam Olacak(1995)
Belene(1987)-Emin(2.Bölüm)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...