Kısmetse Olur Aycan yarışmaya veda mı etti? Aycan Varış kimdir?

Kısmetse Olur Aycan yarışmaya veda mı etti? Aycan Varış kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kanal D’nin sevilen yarışması Kısmetse Olur tüm hızıyla devam ediyor. Kısmetse Olur gelinlerinden Aycan Varış yarışmaya veda mı etti merak ediliyor. Aycan Varış kimdir, kaç yaşında? İşte Kısmetse Olur Aycan Varış ile ilgili bilmeniz gerekenler…

Kısmetse Olur bugün 370.bölümüyle ekranlardaydı. Kanal D’nin fenomen yarışması Kısmetse Olur’da ilginç anlar yaşandı. Kısmetse Olur'da bir süredir bulunmayan gelin adayı Aycan'ın programa dönüp dönmeyeceği belli değildi. Herkesin merak ettiği bu duruma Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül açıklık getirdi. Seda Akgül, Aycan’ın bundan sonra Kısmetse Olur'da olmayacağını söyledi. Seda Akgül'ün bu durumu açıklığa kavuşturmasının ardından ise Onur da bir açıklama yapmak istedi. Aycan'la yollarını ayırma kararı aldıklarını söyleyen Onur, bunun çok zor bir süreç olduğunu ve bu konuda herkesten anlayış beklediğini ifade etti.  Onur, Aycan'ın tedavisi boyunca elinden geleni yaptığını ancak bu sürecin oldukça zor olduğunu ve artık yıprandığını da sözlerine ekledi. Birkaç gündür görüşmeyen ikili yollarını ayırma kararı aldı. Peki Kısmetse Olur Aycan Varış kimdir? Aycan kaç yaşında?

Kısmetse Olur Aycan yarışmaya veda mı etti? Aycan Varış kimdir?

KISMETSE OLUR AYCAN VARIŞ KİMDİR?

Kısmetse Olur gelinlerinden Aycan Varış 22 yaşında. Çorumlu olan Aycan, hosteslik yapıyor. 2 yıl öncesine kadar babasını tanımayan Aycan’ın anne ve babası ayrı yaşıyor. Aycan Varış babası tarafından 6 yaşındayken terk edilmiş. 

Kısmetse Olur Aycan yarışmaya veda mı etti? Aycan Varış kimdir?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...