Halk ozanı Ayten Gülçınar'a silahlı saldırı: Hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Halk ozanı Ayten Gülçınar'a silahlı saldırı: Hayatını kaybetti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne saatler kala Türkiye'deki dört kadın ozandan biri olan Ayten Gülçınar silahlı saldırıya uğradı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne saatler kala bir kadının daha silahlı saldırıya uğraması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Türkiye'deki dört kadın ozandan biri olan Ayten Gülçınar, ülkemizi temsil etmek üzere UNESCO'dan davet almıştı.

ANKARA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Gülçınar'ın cenazesi Ankara Sincan Cimsit Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

BİR YILDIR TEHDİT EDİYORDU

Hüseyin B'nin, miras yüzünden uzun süredir nişanlı çifti tehdit ettiği, bu nedenle mahkemeden çağrı üzerine koruma kararı çıkartıldığı ancak olay günü Gülçınar veya Halil B.'nin polis koruması talebinde bulunmadığı öğrenildi. Ayten Gülçınar'ın oğlu Fahrettin Gencer, olayla ilgili yaptığı açıklamada, annesinin Halil B. ile evlenmesine, mirasın bölüneceği gerekçesiyle oğlu Hüseyin B. ve diğer çocuklarının karşı çıktığını, bir yıldır annesinin yanı sıra kendisinin de Hüseyin B. tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...