Sağlık ocağı kaçta açılıyor/ kapanıyor? | Sağlık ocağı çalışma saatleri

Düzenleyen:
Sağlık ocağı kaçta açılıyor/ kapanıyor? | Sağlık ocağı çalışma saatleri

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sağlık ocağı kaçta açılıyor/ kapanıyor? Sağlık ocağı çalışma saatleri nasıl? Sağlık ocağına gidecek olan vatandaşlar sağlık ocağı çalışma saatlerini öğrenmek için Sağlık ocağı kaçta açılıyor? Sağlık ocakları kaçta kapanıyor? sorularına internet üzerinden arama yaprak sağlık ocağı çalışma saatlerini sorgulatıyor. Peki sağlık ocaklarının çalışma saatleri nasıl? Sağlık ocağı kaçta açılıyor? Sağlık ocakları kaçta kapanıyor? İşte bu soruların cevapları...

Sağlık ocağı kaçta açılıyor/ kapanıyor?  Sağlık ocağı çalışma saatleri... Sağlık sorunları nedeniyle sağlık ocağında aile hekimine muayene olmak isteyen vatandaşlar sağlık ocaklarının çalışma saatlerini merak ediyor. Sağlık ocakları saat kaçta açılıyor? Sağlık ocakları kaça kadar açık? Sağlık ocakları kaçta kapanıyor? İşte sağlık ocaklarının çalışma saatleriyle ilgili detaylı bilgi...

Sağlık ocağı kaçta açılıyor/ kapanıyor? | Sağlık ocağı çalışma saatleri

Sağlık Ocakları 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. İşte detaylar…
Sağlık ocağı, kasaba, köy ve mahalle gibi idarî birimlerde vatandaşların sağlık sorunlarının giderildiği, tedavilerinin yapıldığı devlet kuruluşudur. Sosyal devlet olmanın getirdiği ve gerekliliğini doğurduğu bir hizmettir.

Gelişmemiş, gelişmekte ve kalkınmakta olan veya nüfusu çok fazla olmayan bölgelerde kurulan, sağlık hizmetleri veren kuruluşlardır. Hastaneler kadar personel, ekipman ve kaynağa sahiplerdir. Hizmetlerini bölgesel olarak verirler.

Sağlık ocakları her türlü hekimlik hizmetleri, hastaların muayene ve tedavisi ve sağlık ocağına kayıtlı kişilerin sağlık sicillerini tutmak ile görevlidir. Sağlık ocağı hekimleri, tedavi edemedikleri veya acil durumu olan hastaları hastaneye sevk ederler.

Türkiye’de 6300 tane sağlık ocağı bulunmaktadır. Sağlık Ocakları 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Cumartesi günleri açık olan aile sağlık merkezleri, Pazar günleri kapalıdır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...