Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 7 Eylül Yemekteyiz kim kazandı?

Düzenleyen:
Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 7 Eylül Yemekteyiz kim kazandı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

'Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 7 Eylül Yemekteyiz kim kazandı?' gibi soruların yanıtı heyecanla bekleniyor. Yemekteyiz haftanın finali geldi çattı. Yeni sezona bomba gibi başlayan Yemekteyiz, heyecana kaldığı yerden devam ediyor. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışmada final bugün gerçekleşiyor. Yemekteyiz 7 Eylül kazananı bugün yarışmacıların verdiği puanlarla belli olacak. 10 bin TL'lik ödül için en iyi yemekleri hazırlamaya çalışan yarışmacılardan kim büyük ödülün sahibi oldu? Yemekteyiz 7 Eylül izle, Yemekteyiz kim kazandı, Yemekteyiz haftanın birincisi kim gibi merak edilen soruların cevapları sizlerle...

'Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, 7 Eylül Yemekteyiz kim kazandı' merakla ediliyor. Yemekteyiz haftanın finali izle...TV 8 ekranlarının fenomen yarışması 'Yemekteyiz', Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla devam ediyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda neler yaşandı? Yarışmacılar, büyük ödülün sahibi olabilmek için tüm hünerlerini sergileyerek en iyi yemekleri hazırlayıp misafirlerine sundular. Peki yarışmacılar birbirlerine kaç puan verdiler? Yemekteyiz 7 Eylül sonuçları nasıl oldu? Yemekteyiz haftanın birincisi kim ve Yemekteyiz 7 Eylül kim kazandı merak ediliyor. 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olan yarışmacı kim oldu? Yemekteyiz bu hafta yaşananlar ve büyük ödülün sahibi olan yarışmacıya dair detaylar haberimizde sizlerle olacak...

YEMEKTEYİZ 7 EYLÜL HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Yemekteyiz 7 Eylül 2018 finalinde 10 bin liralık büyük ödülü kazanan yarışmacı Müslüm Can Ünal oldu.

YEMEKTEYİZ BU HAFTANIN BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yemekteyiz yarışmacısı İsmican Budak kimdir?
Yemekteyiz yarışmacısı İsmican Budak izleyicilerin dikkatini çeken isimlerden oldu. Budak, Ünal kendini ses taklidi konusunda yetenekli, mütevazi ve duygusal olarak tanımlıyor. 33 yaşında olan İsmican Budak aslen Ankaralı'dır. İsmican Budak, kukla sanatçılığı, oyunculuk ve güzellik uzmanı işleriyle uğraşmaktadır.

Emin Çetin
Yemekteyiz'de Haftanın 3. gün yarışmacısı Emin Çetin Apartman görevlisi, Yozgatlı ve 2 çocuk sahibi. 20 yıllık evli. 

Müslüm Can Ünal kimdir?
Yemekteyiz yarışmacısı Müslüm Can Ünal izleyicilerin dikkatini çeken isimlerden oldu. Müslüm Can Ünal Öğrenci ve bekardır. Mesleği aşçılık olan Ünal doğa yürüyüşü yapmayı sevmektedir. 20 yaşında olan yarışmacı aslen Mersinli. Hobileri arasında yüzmek ve bowling oynamak yer alıyor. Genç yarışmacı kendisini hırslı ve zoru seven birisi olarak tanımlıyor.

Yemekteyiz yarışmacısı Nalan Toprak kimdir?
Yemekteyiz yarışmacısı Nalan Toprak izleyicilerin dikkatini çeken isimlerden oldu. Mesleği fizyoterapist olan Toprak bekar olduğunu belirtti. Ayrıca Nalan Toprak'ın futbol hakemliği yaptığı biliniyor. Alt Liglerde maç yöneten Toprak, programda dördüncü gün ekranlarda olacak.

Yemekteyiz yarışmacısı Nevra Aya kimdir?
Yemekteyiz yarışmacısı Nevra Aya izleyicilerin dikkatini çeken isimlerden oldu. Budak, Ünal kendini ses taklidi konusunda yetenekli, mutevazi ve duygusal olarak tanımlıyor. 42 yaşında olan Nevra Aya aslen İstanbul'ludur. Nevra Aya kurumsal iletişim uzmanı işiyle uğraşmaktadır. Aya, 2 çocuk sahibidir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...