İBB duyurdu! O gün ücretsiz olacak...

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İBB duyurdu! O gün ücretsiz olacak...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

İBB Meclisi, okulların açılacağı 17 Eylül Pazartesi günü toplu ulaşım hizmetinin 06.00 ile 14.00 saatleri arasında ücretsiz verilmesini kararlaştırdı.

AK Parti ve CHP Grup Başkan vekillerinin ortak imzasıyla verilen  teklifi görüşen İBB Meclisi, daha önceki yıllarda olduğu gibi yoğun trafik  oluşmasının önüne geçilmesi ve vatandaşların toplu ulaşım araçlarına  yönlendirilmesi amacıyla hizmetin ücretsiz verilmesi için İBB Başkanı Mevlüt  Uysal'a yetki verilmesini kararlaştırdı. Buna göre okulların açılacağı 17 Eylül Pazartesi günü saat 06.00 ile  14.00 arasında kent genelindeki toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet verecek.

Meclisten oy birliğiyle kabul edilerek geçen karara göre vatandaşlar,  2018-2019 eğitim öğretim döneminin başlayacağı pazartesi günü, İstanbulkart ücret  entegrasyonuna dahil İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT Otobüsleri, Özel Halk  Otobüsleri, Metrobüs, Nostaljik Tramvay ve Tünel) araçları, Şehir Hatları A.Ş  Vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları, Metro İstanbul A.Ş. (Tramvay, Metro,  Hafif Metro ve Füniküler, Teleferik ve Kadıköy Moda Nostaljik Tramvay) araçları  ve Otobüs A.Ş. araçlarıyla belirtilen saatlerde ücretsiz seyahat edebilecek.

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...