HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Melpomeni Batığı Nedir? HADİ 16 EYLÜL İPUCU Melpomeni Batığı | Hadi İpucu Dergilik

Düzenleyen:
Melpomeni Batığı Nedir? HADİ 16 EYLÜL İPUCU Melpomeni Batığı | Hadi İpucu Dergilik
Melpomeni Batığı Nedir, Melpomeni Batığı Nerede, Melpomeni İpucu, Hadi 16 Eylül İpucu, 16 Eylül Hadi İpucu Sorusu, Hadi İpucu Bugün, Bugün Hadi İpucu Nedir, 16 Eylül 2018 Hadi İpucu, Hadi İpucu Dergilik, Dergilik İndir Hadi, Dergilik Hadi İpucu Nedir, , Haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Melpomeni batığı nedir? Melpomeni nedir? Melpomeni Batığı nerede? Hadi ipucu Melpomeni Batığı... Online bilgi yarışması Hadi, binlerce lira dağıtmaya devam ediyor. Hadi, bu akşam tam 20 bin liralık yarışma düzenliyor. Zor sorulardan oluşan yarışmada büyük ödüle sahip olmak için 15 soruyu doğru yanıtlamak gerekiyor. Hadi ipucu 16 Eylül nedir, 16 Eylül Hadi ipucu nedir, Hadi 16 Eylül dergilik gibi konular internette şu anda sıkça araştırılıyor. Hadi 16 Eylül ipucu yayınlandı mı? Sevilen yarışmaya dair bilgiler burada...

Melpomeni Batığı nedir? Hadi 16 Eylül ipucu nedir, 16 Eylül Hadi ipucu, 16 Eylül Hadi dergilik gibi konular şu anda internette Hadi takipçileri tarafından araştırılıyor. Yüz binlerce takipçisi olan yarışma Hadi, tüm hızıyla devam ediyor. Her akşam 20.30'da gerçekleştirilen yarışma ile binlerce lira dağıtan Hadi, bu akşam tam 20 bin liralık ödülü takipçilerine sunuyor! Müge Boz ve Merve Toy'un sunumuyla gerçekleştirilen yarışma, mobil cihazlar üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Yarışmaya katılmak ve büyük ödüle ortak olmak için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Hadi sosyal medya hesaplarından her gün ipucu veriliyor! Peki bugünün ipucu ne? Melpomeni Batığı nerede? Melpomeni Batığı nedir? Hadi 16 Eylül ipucu yayınlandı mı? Hadi 16 Eylül ipucu nedir? Detaylar sizlerle...

HADİ 16 EYLÜL İPUCU NEDİR?

Sevilen yarışma Hadi, bugün saat 20.30'da tam 20 bin lira ödül dağıtacak. Para ödülü için iyi bir ipucu elde etmek isterseniz, en zor sorulardan birinin cevabını Dergilik uygulamasındaki Atlas Dergisi'nden şimdiden öğrenebilir ve canlı yayında bir adım öne geçebilirsiniz! Hadi sosyal medya hesaplarından bugüne dair ipucu paylaşılmayacak, ipucu sadece Dergilik'te! İpucunu öğrenmek için Dergilik uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekmektedir.

HADİ 16 EYLÜL İPUCU MELPOMENİ BATIĞI OLDU!

MELPOMENİ BATIĞI NEDİR?

MELPOMENİ BATIĞI NEDİR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HADİ NEDİR?

AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz.

Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

20 bin TL ödüllü Hadi’nin ipucu Dergilik’te 

İSTANBUL (İHA) - Mobil uygulama üzerinden Turkcell alt yapısıyla yapılan Hadi’nin, bugünkü 20 bin TL ödüllü yarışmasının ipucunu Dergilik’te açıklandı. Sunuculuğunu Merve Toy ve Müge Boz’un yaptığı Hadi Bilgi Yarışması'nın 16 Eylül Pazar günü 20:30 yapılacak olan yayınında kullanabilecek ipucu Dergilik uygulamasından alınabilecek. Yapılan açıklamaya göre ipucu, ayrıca Turkcell kullanıcıları, Dergilik uygulamasını ilk kez indirdiğinizde her yöne 1 GB kullanabileceğiniz bir data paketi de kazanılabilecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...