HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş Şifresiz Özeti Golleri Canlı Radyo Dinle | FB, BJK Şifresiz Veren canlı radyo kanalları

Düzenleyen: /
Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş Şifresiz Özeti Golleri Canlı Radyo Dinle | FB, BJK Şifresiz Veren canlı radyo kanalları
Fenerbahçe Beşiktaş Canlı Radyo Dinle, Fb Bjk Maçı Radyo Dinle, Fenerbahçe Beşiktaş Derbi Dinle, 24 Eylül Derbi Canlı Dinle, Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Canlı Şifresiz İzle, Fenerbahçe Beşiktaş Şifresiz İzle, Fenerbahçe Beşiktaş Şifresiz Radyo Dinle, Haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz ve canlı veren radyo kanalları için doğru adrestesiniz... Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta kapanış mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Beşiktaş derbisini şifresiz ve canlı olarak radyodan dinlemek için haberimizde yer alan linklere tıklamanız yeterlidir. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçını canlı veren radyo kanalları...

Fenerbahçe Beşiktaş şifresiz, canlı radyo dinle ile ilgili detaylar burada. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında dev derbi günü geldi çattı... Fenerbahçe Beşiktaş ile bu akşam Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 5 haftanın ardından 13. sırada bulunan Fenerbahçe, 10 puan ile 5. sırada olan ezeli rakibi Beşiktaş'ı bu akşam kendi evinde konuk ediyor. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz veren radyo kanalları hangileri? Bu dev derbi FB BJK maçını radyodan şifresiz ve canlı dinleyebilmek için gerekli olan linkleri haberimizde bulabilirsiniz. Fenerbahçe Beşiktaş derbi mücadelesi radyospor, lig radyo ve TRT Radyo'dan şifresiz ve canlı olarak dilenebilecek. İşte Fener Beşiktaş maçını şifresiz ve canlı veren radyo kanalları ile ilgili tüm detaylar...

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI RADYO DİNLE | FB BJK MAÇINI VEREN RADYO KANALLARI

Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesi öncesinde Beşiktaş Kulübü, maça gidecek olan taraftarları için bilgilendirmede bulundu. 

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maç öncesinde siyah-beyazlı kulüp, karşılaşmaya gidecek olan taraftarlarına bilgilendirme yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Maçı tribünde izleyecek olan taraftarlarımız stadyuma toplu olarak götürülecektir. Taraftarlarımızın 24 Eylül Pazartesi günü Vodafone Park kuzey kale arkasındaki belediye park alanında buluşmaları gerekmektedir. 
Hareket saati 17.00'dir ve hareket saati öncesinde taraftarlarımızın alanda toplanmaları gerekmektedir. Bilet kontrolü yapılarak taraftarlarımız otobüslere alınacaktır. Bileti olmayan taraftarlarımızın alanda bulunmamalarını rica ederiz." 

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE | FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş Şifresiz Özeti Golleri Canlı Radyo Dinle | FB, BJK Şifresiz Veren canlı radyo kanalları

Fırat Aydınus'ın ligdeki 11. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yönetecek Fırat Aydınus, iki takımın arasında daha önce 11 maçını yönetti. Söz konusu müsabakalarda iki takım 4'er galibiyet aldı. 

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Fırat Aydınus oldu. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dördüncü hakem ise Alper Ulusoy olacak. Aydınus, Süper Lig'de daha önce 11 kez Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan müsabakalarında görev aldı. Söz konusu maçlarda sarı-lacivertliler 4 kez sahadan galip ayrılırken, 4 kez de siyah-beyazlılar rakibini mağlup etti. 3 müsabakada ise kazanan taraf çıkmadı. 

Fırat Aydınus, ligde yönettiği 11 derbide 9 kez kırmızı kartını başvurdu. Aydınus'un ligde yönettiği derbilerde en farklı galibiyet ise 21 Aralık 2009 tarihinde oynanan maçta yaşandı ve Beşiktaş evinde Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...