Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? | Yemekteyiz Kim Kazandı | 28 Eylül Yemekteyiz programı birincisi

Düzenleyen:
Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? | Yemekteyiz Kim Kazandı | 28 Eylül Yemekteyiz programı birincisi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

'Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 28 Eylül Yemekteyiz kim kazandı?' gibi soruların yanıtı heyecanla bekleniyor. Yemekteyiz haftanın finali geldi çattı. Yeni sezona bomba gibi başlayan ve aynı şekilde devam Yemekteyiz, birbirinden ilginç yarışmacıları ve ilginç anlarıyla heyecana kaldığı yerden devam ediyor. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışmada büyük final bu akşam gerçekleşiyor. Yemekteyiz 28 Eylül kazananı bugün yarışmacıların verdiği puanlarla belli olacak. 10 bin TL'lik ödül için en iyi yemekleri hazırlamaya çalışan yarışmacılardan kim büyük ödülün sahibi oldu? Yemekteyiz 28 Eylül izle, Yemekteyiz kim kazandı, Yemekteyiz haftanın birincisi kim gibi merak edilen soruların cevapları sizlerle...

'Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, 28 Eylül Yemekteyiz kim kazandı' merakla ediliyor. Yemekteyiz haftanın finali izle...TV 8 ekranlarının fenomen yarışması 'Yemekteyiz', Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla kaldığı yerden devam ediyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda bu hafta neler yaşandı? ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Birbirinden ilginç yarışmacıları ile devam eden programda yarışmacılar büyük ödülün sahibi olabilmek için tüm hünerlerini sergileyerek en iyi yemekleri hazırlayıp misafirlerine sundular. Peki yarışmacılar birbirlerine kaç puan verdiler? Yemekteyiz 28 Eylül sonuçları nasıl oldu? Yemekteyiz haftanın birincisi kim ve Yemekteyiz 28 Eylül kim kazandı merak ediliyor. 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olan yarışmacı kim oldu?

YEMEKTEYİZ'DE 24- 28 EYLÜL 10 BİN TL'LİK ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU?

28 Eylül 2018 Cuma günü Yemekteyiz finali bu akşam gerçekleşti. Bu hafta birinci olan yarışmacı 32 puanla Meryem Hanım oldu.

24-28 EYLÜL YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

Yemekteyiz 1.Gün yarışmacısı Eda Hanım
30 yaşında Kastamonulu olan Hanife Eda Hanım oğlu ile yaşıyor. Ev hizmetlisi olan Eda Hanım el lezzetine güveniyor. 

Yemekteyiz 2. gün  yarışamcısı Erkan Özçelik
60 yaşında aslen Arnavut el becerisi yüksek olan Özçelik sadece yemek konusunda değil aynı zamanda el sanatında da yetenekli.

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? | Yemekteyiz Kim Kazandı | 28 Eylül Yemekteyiz programı birincisi

Yemekteyiz  3.Gün yarışmacısı: Yücel Yetim
Yücel Yetim Turizm öğretmeni ve bekar. Hiç evlenmeyen Yücel Bey Aslen Aydınlı,

Yemekteyiz 4.Gün yarışmacısı:  Meryem Demirci 
Meryem Hanım 6 yıllık evli ve 6 yaşında bir oğlu var. Öğretim Görevlisi olan Meryem Hanım kendisine güveniyor.

Yemekteyiz  5. Gün yarışmacısı Banu Uzun
Haftanın en genç ismi Banu Uzun 23 yaşındki genç yarışmacı öğrenci ve oldukça iddialı. 

Yemekteyiz yarışmacısı Hamide Eda'nın şaşırtan hikayesi

TV 8 ekranlarının fenomen yarışması Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından olan 30 yaşındaki Hamide Eda Demir, hayat hikayesiyle herkesi şaşırttı. 5 buçuk yaşında bir çocuk annesi Hamide Eda Demir, muhasebe işinden servis şoförlüğüne kadar bir çok işte çalıştığını söyledi.

SERVİS ŞOFÖRLÜĞÜ YAPMIŞ

Dört yıl önce eşinden ayrıldığını ve sonrasında hayatına devam ettirmek adına ev temizliğine gittiğini söyleyen 30 yaşındaki Eda Hanım, muhasebe işiyle uğraşmış, pansiyon işletmiş ve bir dönem personel servisi şoförlüğü bile yapmış.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...