25 Ekim Süper Loto sonuçları | SÜPER LOTO 25 Ekim sonuçları sorgula MPİ öğren (Büyük ikramiye 25 milyon TL)

Düzenleyen:
25 Ekim Süper Loto sonuçları | SÜPER LOTO 25 Ekim sonuçları sorgula MPİ öğren (Büyük ikramiye 25 milyon TL)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Süper Loto 25 Ekim sonuçları, Süper Loto sonuçları 25 Ekim açıklandı mı? Süper Loto sonuçları heyecanla bekleniyor. Büyük ikramiyenin 25 milyon TL olduğunu duyan vatandaşlar, şanslarını Süper Loto ile deniyor! 25 Ekim Süper Loto sonuçları, Süper Loto 25 Ekim 2018 sonuçları, Süper Loto çekiliş sonuçları, Süper Loto sonuç sorgula, MPİ Süper Loto sonuçları, Süper Loto büyük ikramiye ne kadar, Süper Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak gibi konular bugün şans oyunları takipçilerinin en çok merak ettiği konuların başında geliyor. 9 haftadır devreden ikramiye 25 milyon liraya ulaştı! Büyük ikramiye kime çıkacak, devredecek mi? İşte günün merakla beklenen şans oyunu Süper Loto'ya dair merak edilenler...

Süper Loto 25 Ekim sonuçları heyecanla bekleniyor! 25 Ekim Süper Loto sonuçları açıklandı mı araştırılıyor. 9 haftadır devreden ve 25 milyon liraya ulaşan büyük ikramiye bu hafta sahibini bulacak mı? Şans oyunu takipçileri bu akşam neler olacağını merakla bekliyor! 25 Ekim Süper Loto sonuçları, Süper Loto 25 Ekim 2018 sonuçları, Süper Loto çekiliş sonuçları, Süper Loto sonuç sorgula, MPİ Süper Loto sonuçları, Süper Loto büyük ikramiye ne kadar, Süper Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak gibi konuları araştıran Süper Loto takipçileri için bütün detaylar haberimizde...

25 EKİM SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULA

25 Ekim Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları saat 21.30'da açıklanacak! Süper Loto sonuçları açıklandığında sonuçlara haberimizden ulaşabilirsiniz!

SÜPER LOTO SONUÇLARI İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO GEÇEN HAFTANIN KAZANDIRAN NUMARALARI

 

25 Ekim Süper Loto sonuçları | SÜPER LOTO 25 Ekim sonuçları sorgula MPİ öğren (Büyük ikramiye 25 milyon TL)

Süper Loto çekiliş sonuçları, 18 Ekim 2018 tarihinde Milli Piyango İdaresi tarafından çekildi; 9'uncu devir gerçekleşti: Devreden ikramiye tutarı 20 milyon 341 bin 399 lira 22 kuruş olarak açıklandı.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü (MPİ) tarafından her hafta Perşembe akşamları çekilişi yapılan Süper Loto'da 6 numarayı bilen talihli veya talihliler büyük ikramiyeyi kazanmaktadır. Çekilişte aynı zamanda 5 bilen, 4 bilen ve 3 bilen vatandaşlara da ikramiye verilmektedir.

Süper Loto sonuçları için heyecanla bekleyen vatandaşlar, internet üzerinde "Süper Loto sonuçları" ve "Süper Loto sonuçları saat kaçta?" aramalarını yapmaya başladı. Süper Loto çekilişi, Milli Piyango İdaresi'nin Ankara Balgat binası çekiliş salonunda, MPİ çekiliş heyeti ve noter huzurunda gerçekleştirilmektedir.

Her hafta düzenli olarak Perşembe akşamları saat 21:15'te başlayan Süper Loto çekilişi, en geç 21:45 civarında son bulmaktadır ve sonuçlar açıklanmaktadır.

Süper Loto çekilişi saat 21:15'te başlamakta ve eş zamanlı olarak Milli Piyango İdaresi'nin resmi internet sitesinde canlı yayın yapılmaktadır. Çekilişi canlı izleyerek heyecanı yaşamak isteyen vatandaşlar, saat 21:15'ten itibaren Milli Piyango İdaresi'nin resmi internet sitesine giriş yapabilir ve çekilişi izleyebilir.

Süper Loto sonuçları, ilk ve resmi olarak Milli Piyango İdaresi'nin resmi internet sitesi üzerinden erişime açılır ve vatandaşlar sonuçları resmi olarak görüntüleyebilir. Sonuçların açıklandığı sayfada kazanan numaralar, (varsa) büyük ikramiye kazanan il/ilçe, ikramiye bilgileri ve çekilişin videosu yer almaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...