Fenerbahçe Ankaragücü maçı ilk 11'ler

Düzenleyen:
Fenerbahçe Ankaragücü maçı ilk 11'ler

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında evinde Ankaragücü'nü konuk oluyor. FB Ankaragücü maçı periscope şifresiz izlenecek mi ve Fenerbahçe Ankaragücü maçını internetten canlı izle linki merak ediliyor. İşte merakla beklenen maça dair bütün detaylar...

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü'nü Kadıköy'de konuk ediyor. Fenerbahçe, ligdeki kötü gidişe dur demek ve düşme hattından uzaklaşmak için bu maçtan üç puan çıkarmak zorunda! Evinde taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmadan puanlar alarak ayrılmak isteyen ev sahibi ekip, derbiye moralli gitmek istiyor. 

Dakika 35'te Ricardo Faty skoru 1-0'a getirdi. Dakika 71'de Slimani ikinci sarı karttan kırmızı kart göreren takımını 10 kişi bıraktı. Dakika 74'te Erdem Özgenç penaltıyı gole çevirerek farkı 2'ye çıkarttı. Dakika 77'de El Kebir farkı 3'e çıkarttı. Dakika 90'da Frey skoru 3-1'e getirdi.

İLK 11'LER

FENERBAHÇE: Harun, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Isla, Oğuz Kağan, Jailson, İsmail, Benzia, Slimani, Ayew.
TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu

ANKARAGÜCÜ: Korcan, Tiago Pinto, Yalçın, Alihan, Erdem, Bifouma, Dja Djedje, Faty, El Kabir, Kenan, Kubilay
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

FENERBAHÇE ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - MKE Ankaragücü maçı beIN Sports 1 ekranlarından bu akşam saat 20.30'da canlı olarak yayınlanıyor. Fenerbahçe - MKE Ankaragücü maçını uydudan şifresiz izleyebileceğiniz bir kanal bulunmuyor.

FENERBAHÇE HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulübün açıklamasında, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi.

Dar alanda hücum ve defans organizasyonlarıyla devam eden antrenmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı aktarıldı.

Sarı-lacivertlilerin, antrenmanın ardından kampa girdiği duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...