Fenerbahçe 2-0 Alanyaspor (Maça dair detaylar)

Düzenleyen:
Fenerbahçe 2-0 Alanyaspor (Maça dair detaylar)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

FB Alanya maçını Az tv İdman tv'den canlı izleme linki haberimizde. Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'u konuk ediyor. Fenerbahçe, evinde oynayacağı maçtan taraftar desteğiyle galip ayrılmak istiyor. Peki Fenerbahçe Alanya maçı nasıl canlı izlenir? İşte detaylar...

Türkiye'de gözler, Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde. Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Fenerbahçe, zorlu Galatasaray deplasmanının ardından ligde kendi evinde oynayacağı ilk maçtan 3 puan almanın peşinde. Öte yandan Alanyaspor ise deplasmanda alacağı galibiyet ile fark oluşturmak istiyor.

19' Fenerbahçe, Andre Ayew ile 1-0 öne geçiyor! 31'de ise Frey sahneye çıktı ve farkı 2'ye yükseltti.

Süper Lig'de son olarak deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde hafta içinde karşılaştığı Belçika temsilcisi Anderlecht'i 2-0 mağlup etti. 

Teknik sorumlu Erwin Koeman yönetimindeki sarı-lacivertlilerin ligde 10 puanı bulunuyor. Fenerbahçe karşılaşması öncesi teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşan Aytemiz Alanyaspor'un ise 12 puanı var. 

Sarı-lacivertlilerde Galatasaray derbisinin ardından ceza alan Jailson Marques Siqueira ve Roberto Soldado forma giyemeyecek. 

Bu oyuncuların yanı sıra sakatlık süreci devam eden Mehmet Topal ve Mehmet Ekici de Aytemiz Alanyaspor maçında oynayamayacak. 

Fenerbahçe'de daha önce Volkan Demirel, Carlos Kameni, Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe, Ozan Tufan ve Yassine Benzia kadro dışı bırakılmıştı.

Fenerbahçe Alanyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ülker Stadı’nda saat bugün saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Fenerbahçe 2-0 Alanyaspor (Maça dair detaylar)

Süper Lig’de son olarak deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi’nde hafta içinde karşılaştığı Belçika temsilcisi Anderlecht’i 2-0 mağlup etti. Teknik sorumlu Erwin Koeman yönetimindeki sarı-lacivertlilerin ligde 10 puanı bulunuyor. Fenerbahçe karşılaşması öncesi teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşan Aytemiz Alanyaspor’un ise 12 puanı var.

Sarı-lacivertlilerde Galatasaray derbisinin ardından ceza alan Jailson Marques Siqueira ve Roberto Soldado forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra sakatlık süreci devam eden Mehmet Topal ve Mehmet Ekici de Aytemiz Alanyaspor maçında oynayamayacak. Fenerbahçe’de daha önce Volkan Demirel, Carlos Kameni, Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe, Ozan Tufan ve Yassine Benzia kadro dışı bırakılmıştı.

'Artık kazanma zamanı'

Phillip Cocu ile yolların ayrılması sonrasında teknik direktörlük görevine getirilen Erwin Koeman, Aytemiz Alanyaspor maçına büyük önem veriyor. Süper Lig’de uzun süredir galip gelemeyen Sarı-Lacivertliler’de Koeman, taraftarın desteğiyle bu hasrete son vermek istediklerini belirtip, “Artık kazanma zamanı. Hiçbir mazeretimiz olmamalı, olmayacak da... Taraftarımızı yanımıza alıp, camia ve kulübümüz için savaşacağız” ifadelerini kullandı.

Kulübede hoca Mustafa Camunak

Ligde kötü günler geçiren ve bir an önce puan ya da puanlar almak isteyen Alanyaspor, Mesut Bakkal’la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın’ı getirmişti. Ancak önceki gün imzayı atan Yalçın, Fenerbahçe mücadelesinden sonra takımın başına geçeceğini belirtti. Tecrübeli hocanın yokluğunda ise Fenerbahçe karşısında yedek kulübesinde Alanya’nın U21 takımını çalıştıran Mustafa Camunak’ın olacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...