Mehmet Çon kimdir, nereli, ne iş yapıyor? AK Parti SULTANBEYLİ başkan adayı kim oldu?

Düzenleyen:
Mehmet Çon kimdir, nereli, ne iş yapıyor? AK Parti SULTANBEYLİ başkan adayı kim oldu?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mehmet Çon kimdir, nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında? AK PArti Sultanbeyli başkan adayı kim oldu soruları aranırken biz de sizler için AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olduğu iddia edilen Mehmet Çon hakkında birkaç bilgi hazırladık. AK Parti'nibn adaylarını açıklamasına kısa bir süre kala belediye başkan adaylarını merak edenler için Sultanbeyli başkan adayı Mehmet Çon Kimdir, nereli, ne iş yapar sorularını cevapladık. İşte Sultanbeyli Başkan adayı Mehmet Çon hakkında merak edilenler...

Mehmet Çon Kimdir? Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olacağı kulislerde konuşulan Mehmet Çon hakkında merak edilenleri sizler için derledik. AK Parti kısa bir süre sonra başkan adaylarını açıklayacak. Kimi ilçemiz için aynı başkan adayları sunulurken kimileri içinde bilinmeyen isimler ortaya çıktı. Onlardan biri de Mehmet  Çon.. Sultanbeyli belediye başkan adayı Mehmet Çon

Sultanbeyli Belediye başkan adayı Kim?
Sultanbeyli Belediye başkan adayı Kim oldu sorusu birkaç saat sonra cevap bulacak. Cevabını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Mehmet Çon kimdir, nereli, ne iş yapıyor? AK Parti SULTANBEYLİ başkan adayı kim oldu?

Mehmet Çon Kimdir, Nereli, Ne iş Yapar?
1969 yılında Ordu’nun Ünye ilçesinde doğdu. İlkokulu Kapılı köyünde, orta ve lise eğitimini Ünye’de İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’ni bitirdi. Lise yıllarında MTTB ve Akıncılar Derneği’nde bulundu. AK Parti kurulduğu tarihten kısa bir süre sonra sürece dahil oldu. AK Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatı’nda, Dış İlişkiler, Seçim İşleri, Teşkilatlanma ve Siyasi Hukuk İşleri Birim Başkanlığı görevlerini yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...