7 Ocak 2019 okullar tatil mi? Yarın hangi illerde okullar tatil? Son dakika valilik kar tatili haberleri

Düzenleyen:
7 Ocak 2019 okullar tatil mi? Yarın hangi illerde okullar tatil? Son dakika valilik kar tatili haberleri

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

7 Ocak 2019 okullar tatil mi? Ankara'da okullar tatil edildi mi? İstanbul'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? Valilikten kar tatili açıklaması geldi mi merakla bekleniyor. Ülke genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı ile birlikte hem veliler hem de öğrenciler valilikten gelecek kar tatili haberini bekliyorlar. Ankara'da birkaç gündür süren soğuk hava, hafta sonu kar yağışına dönüştü ve özellikle 6 Ocak'ta şiddetini artırdı. Aynı zamanda İstanbul'da da kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji ve AKOM uyarıları ile birlikte İstanbul'da alarm durumuna geçildi. Peki kar tatili haberi geldi mi? İstanbulda okullar tatil mi? Ankarada yarın okullar tatil mi? 7 Ocak hangi illerde okullar tatil? Kar tatili ile ilgili detaylar haberimizde

7 Ocak 2019 okullar tatil mi? Ankara'da okullar tatil edildi mi? İstanbul'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? Valilikten kar tatili açıklaması geldi mi merakla bekleniyor. Kar tatili haberleri yavaş yavaş gelmeye başladı! Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Bursa, İzmit, Samsun, Kastamonu... Ülke genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı ile birlikte hem veliler hem de öğrenciler valilikten gelecek kar tatili haberini bekliyorlar. Ankara'da birkaç gündür süren soğuk hava, hafta sonu kar yağışına dönüştü ve özellikle 6 Ocak'ta şiddetini artırdı. Aynı zamanda İstanbul'da da kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji ve AKOM uyarıları ile birlikte İstanbul'da alarm durumuna geçildi.  Peki kar tatili haberi geldi mi? İstanbulda okullar tatil mi? Ankarada yarın okullar tatil mi? 7 Ocak hangi illerde okullar tatil? Kar tatili ile ilgili detaylar haberimizde Tatil haberleri yavaş yavaş gelmeye başladı! İşte okulların tatil ilan edildiği iller listesi... (Yeni kar tatili haberleri geldikçe haberimiz güncellenecektir)

7 OCAK 2019 ANKARA İSTANBUL OKULLAR TATİL Mİ?

KASTAMONU'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ (7 OCAK 2019 KAR TATİLİ)

Kastamonu'da gün boyu devam eden kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerde, yarın için okullar bir gün tatil edildi.
Kent merkezinde sabah saatlerinde başlayan, gün boyu etkili olan kar yağışı, beyaza bürüdü. Yağış nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, yarın okulların tatil olduğunu açıkladı. Kent merkezi ve bağlı köylerde yarın okulların tatil edildiği belirtildi.

7 Ocak 2019 okullar tatil mi? Yarın hangi illerde okullar tatil? Son dakika valilik kar tatili haberleri

SAMSUN VEZİRKÖPRÜ'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ (7 OCAK 2019 KAR TATİLİ)

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yoğur kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Vezirköprü ilçesinde kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçede yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacakları aktarıldı.

Valiliklerden yeni haberler geldikçe güncelleme yapılacaktır...

TATİL OLAN İLLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...