9 Ocak 2019 Ankara'da Okullar Tatil Mi? Ankara valilik kar tatili açıklaması geldi mi? SON DAKİKA kar tatili haberleri

Düzenleyen:
9 Ocak 2019 Ankara'da Okullar Tatil Mi? Ankara valilik kar tatili açıklaması geldi mi? SON DAKİKA kar tatili haberleri

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

9 Ocak 2019 Ankara'da okullar tatil mi, Yarın Ankara'da okullar tatil ilan edildi mi? Valilikten kar tatili haberi geldi mi merak ediliyor. Soğuk havanın yurtta etkisini artırmasıyla birlikte birçok ilden kar tatili haberleri gelmeye başlamıştı. Hafta sonu özellikle Ankara ve İstanbul'da beklenen kar yağışı ile birlikte öğrenciler ve veliler tatil haberi bekliyorlar. Pazartesi günü Ankara'nın Bala ilçesinde okullar tatil edilmişti ancak 8 Ocak Salı günü için Ankara'da okullar tatil edilmemişti. Ankara Valisi Vasip Şahin 9 Ocak 2019 kar tatili ile ilgili bir açıklama yaptı mı? İşte detaylar...

Ankara'da 9 Ocak'ta okullar tatil mi, Ankara kar tatili var mı, 9 Ocak kar tatili Ankara, 9 Ocak okullar tatil mi gibi konular Ankaralıların internette en çok araştırdığı konuların başında geliyor. Meteoroloji'nin son dakika uyarılarının ardından kar yağışı Başkent'te etkili olmaya devam ediyor. Hayatı zorlaştıran kar yağışının ardından öğrencilerin ve velilerin gözü Ankara Valisi Vasip Şahin'e çevrildi. 7 Ocak ve 8 Ocak'ta il genelinde okullar tatil edilmemişti. Peki 9 Ocak'ta Ankara'da okullar tatil mi merak ediliyor.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ? (9 OCAK 2019)

Ankara'da yarın okullar tatil mi merak ediliyor. Ankara Valiliğinden konu ile ilgili bir açıklama daha gelmedi. Açıklama geldiğinde haberimizden ulaşabilirsiniz.

9 OCAK 2019 HANGİ İLLERDE KAR TATİLİ İLAN EDİLDİ? SIRALİ LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ

9 Ocak 2019 Ankara'da Okullar Tatil Mi? Ankara valilik kar tatili açıklaması geldi mi? SON DAKİKA kar tatili haberleri

7 OCAK'TA ANKARA'NIN BALA İLÇESİNDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Ankara'nın Bala ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okulları tatil edildi.

Bala Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeni ile 07.Ocak 2019 Pazartesi günü Kaymakamlığımız tarafından Bala genelinde Eğitime 1 (Bir) gün ara verilmiştir" denildi. (İHA)

BAŞKENT'TE ÇOCUKLAR, YAĞAN KARIN TADINI LEĞENLER VE POŞETLERLE KAYARAK ÇIKARTTI

Başkent'te dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, bugün de sabah saatlerinden itibaren kent genelinde etkisini gösterdi. Yediden yetmişe herkes karın keyfini kar topu oynayarak, leğen ve poşetlerle yokuştan aşağı kayarak çıkarttı. Çocuklar, Ankara Valisi Vasip Şahin’den Pazartesi gününün tatil edilmesini istedi. Hacı Sabancı Ortaokulunda öğretmenlik yapan ve mahalleli çocuklarla beraber eğlenen Özge Şentürk de, öğretmenlerin ve öğrencilerin güzel bir gün daha geçirmeleri için Pazartesi günü okulların tatil edilmesini istediklerini söyledi. 

Ankara’yı beyaza bürüyen kar yağışı ile kartpostallık görüntüler de ortaya çıktı. Vatandaşlar kentin birçok yerinde bu eşsiz manzaranın tadını çıkarttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...