9 Ocak 2019 İstanbul'da Okullar Tatil Mi? İstanbul Valiliğinden kar tatili açıklaması geldi mi? SON DAKİKA KAR TATİLİ HABERLERİ SON DURUM

Düzenleyen:
9 Ocak 2019 İstanbul'da Okullar Tatil Mi? İstanbul Valiliğinden kar tatili açıklaması geldi mi? SON DAKİKA KAR TATİLİ HABERLERİ SON DURUM

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

9 Ocak 2019 İstanbul'da okullar tatil mi? Yarın İstanbul'da okullar tatil ilan edildi mi? 9 Ocak İstanbul kar tatili mi? Valilikten kar tatili haberi geldi mi? Soğuk havanın yurtta etkisini artırmasıyla birlikte birçok ilden kar tatili haberleri gelmeye başlamıştı. Hafta sonunu soğuk geçiren İstanbul'da özellikle 6 Ocak akşamı ve 7 Ocak'ta kar yağışı beklendiği belirtildi. AKOM ve Meteoroloji'den gelen son dakika uyarılarına göre kar yağışının 5-10 santim kalınlığında kar bırakması bekleniyor. Peki İstanbul'da okullar tatil ilan edildi mi? İstanbul'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil ilan edildi mi? Valilikten son dakika açıklaması geldi mi? İşte detaylar...

İstanbul'da 9 Ocak'ta (yarın) okullar tatil mi, 9 Ocak İstanbul kar tatili mi, Yarın okullar tatil mi İstanbul soruları günün en çok merak edilenlerinden oluyor. Meteoroloji'nin son dakika uyarılarına göre, İstanbul'da kar yağışı ve soğuk hava aralıklara devam edecek.. Bazı ilçelerde ise kar yağışına fırtınanın eşlik edeceği belirtildi. Bu haberlerin ardından İstanbul'da okullar tatil edilecek mi merak ediliyor. İstanbul'da okullar tatil edildi mi? 9 Ocak kar tatili mi? Öğrencilerin ve velilerin gözü İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya çevrildi. İstanbul'da okullar yarın tatil mi merak ediliyor.

Şu an için İstanbul Valiliğinden kar tatili açıklaması gelmedi. Geldiği takdirde haberimiz üzerinden güncellemeleri takip edebilirsiniz.

9 OCAK 2019 HANGİ İLLERDE KAR TATİLİ İLAN EDİLDİ? SIRALİ LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ

METEOROLOJİ'DEN MARMARA'DA KAR YAĞIŞI AÇIKLAMASI

Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, parçalı çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgenin doğusu (Kocaeli, Sakarya ve Yalova) ile İstanbul'da, aralıklı kar yağışı bekleniyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında seyredeceği bölgede, rüzgar kuzey ve kuzeybatı (karayel) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esecek.

Bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden, vatandaşların yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...