Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Samsunlularla' buluşacak

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Samsunlularla' buluşacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

16 Mart 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Binali Yıldırım'ın katılımıyla Büyük Samsun Buluşması İstanbul'da gerçekleştirilecek.

SAYSİAD Başkanı Av. Ayşe Üstünel Dağdelen, SAMKON ile birlikte düzenledikleri 1919’dan 2019’a, 100. Yıl Buluşma’sına tüm Samsunluları davet etti. 16 Mart  akşamı İstanbul Sinan Erdem Spor Salonun da Sayın Cumhurbaşkanı  Recep  Tayip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir  Belediyesi  Başkan  Adayı Binali Yıldırım’ı ağırlayacaklar. Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir de geceye katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Samsunlularla' buluşacak
'HEYECANLI VE GURURLUYUZ' 

Program hakkında bilgi veren SAYSİAD Başkanı Av. Ayşe Üstünel Dağdelen, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 16 Mart Cumartesi günü İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda, 1919’dan 2019’a 100. Yıl Buluşması adlı programımızı gerçekleştireceğiz. Bu özel gecede Cumhurbaşkanımızı ağırlayacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Büyük Samsun Buluşması’na tüm Samsunluları davet ediyoruz” diye konuştu. 

ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALACAK
Ahmet Selçuk İlkan'ın sunumu, Samsunlu sanatçı Orhan Gencebay'ın onur konuğu olacağı buluşmada ünlü sanatçılar Serdar Ortaç, Hande Yener'in sahne alacağını, Anadolu Ateşi'nin de gösterisinde bulunacağını ifade eden Dağdelen, yerel sanatçılar Hüseyin Şimşek ve Sibel Yıldırım'ın da şarkılarıyla geceye renk katacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...