Beylikdüzü Yerel Seçim Sonuçları! 31 Mart İstanbul yerel Seçim Sonuçları oy oranları!

Düzenleyen:
Beylikdüzü Yerel Seçim Sonuçları! 31 Mart İstanbul yerel Seçim Sonuçları oy oranları!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beylikdüzü Yerel Seçim Sonuçları! 31 Mart İstanbul Yerel Seçim Sonuçları oy oranları... İstanbul'un ilçelerinde hangi parti, hangi ittifak önde gidiyor. Beylikdüzü Yerel Seçim Sonuçları yasak kalkar kalkmaz sitemizden takip edebilirsiniz. 31 Mart 2019....Beylikdüzü seçim sonuçları ile ilgili en doğru ve güncel bilgiler 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonuçları tg.com.tr'de olacak.

Beylikdüzü Yerel Seçim Sonuçları! 31 Mart İstanbul Yerel Seçim Sonuçları oy oranları... Beylikdüzü Yerel Seçim Sonuçları yasak kalkar kalkmaz sitemizden takip edebilirsiniz. 31 Mart 2019....Beylikdüzü seçim sonuçları ile ilgili en doğru ve güncel bilgiler 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonuçları tg.com.tr'de olacak.  Siz de 2019 İstanbul ve 2019 yerel seçim sonuçlarına bizi takip ederek ulaşabilirsiniz.

 

1 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kaldı. AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım anket sonuçlarında önde gidiyor. Peki İstanbul'u kim kazanacak, İstanbul'u kim aldı? İstanbul'un ilçelerinde hangi parti, hangi ittifak önde gidiyor.  İstanbul Cumhur ittifakı Millet ittifakı Oy Oranı ne? Partilerin en önem verdiği 3 şehir içinden ilki olan İstanbul'u kimin kazanacağı merak konusu oldu. Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım, Millet ittifakının adayı ise Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için gün sayıyor. İstanbul seçim sonucu, İstanbul oy oranı. Çıkan son anketlerde Binali Yıldırım'ın önde olduğu gözler önüne serildi. 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçlarını sitemizden an be an takip edebilir, 2019 istanbul yerel seçim sonuçları, yerel seçim sonuç, İstanbul seçim sonucu, istanbul oy oranı, İstanbul kim kazandı, İstanbul'u kim aldı sorularınızın cevabına ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul Seçim sonuçları 2019, İstanbul Oy Oranı, İstanbul'u kim kazandı, Kim Aldı gibi soruların tüm cevapları sitemizde olacak.

AK PARTİ BEYLİKDÜZÜ ADAYI MUSTAFA NECATİ IŞIK KİMDİR?

Mustafa Necati Işık kimdir? Aslen Muş'lu olan Mustafa Necati Işık 1984'te Mersin'de doğdu. 2007 yılında Koç Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Uluslarası Politika üzerine İngiltere'de yüksek lisans eğitimi aldı. Üniversite de, fikri ve vicdanı hür liderlerin yetişmesi için organizasyonlar düzenleyen, öğrencilerin kişisel ve toplumsal gelişimlerine katkıda bulunan Geleceğin Liderleri Kulübünün kurucu başkanlık dahil 3 sene başkanlığını yürüttü. Siyasi hayatına 2005 yılında Ak Parti Gençlik kolları üniversite başkanı olarak başladı, 2012-2015 ve 2015-2018 yılları arasında 2 dönem İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. İleri derecede İngilizce, başlangıç seviyesinde Arapça bilmektedir. Uluslararası konteyner, hava kargo, demiryolu ve karayolu taşımacılığı yapan lojistik firması bulunmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

CHP BEYLİKDÜZÜ ADAYI MEHMET MURAT ÇALIK KİMDİR?

Aslen Trabzonludur. İTÜ mezunudur. Şehir planlayıcısı olan Çalık, Şehir Plancılar Odası'nda 3 dönem başkan yardımcılığı ve yöneticilik yaptı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlığını da yapan Çalık, CHP'nin İstanbul'da açıkladığı ilk ilçe belediye başkan adayı oldu. Ekrem İmamoğlu tarafından partililere tanıtılan Mehmet Murat Çalık evli ve 2 çocuk babasıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...