Bahçelievler yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Bahçelievler seçimlerde kim kazandı, oy oranları nasıl?

Düzenleyen:
Bahçelievler yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Bahçelievler seçimlerde kim kazandı, oy oranları nasıl?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bahçelievler yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart İstanbul yerel seçim sonuçları oy oranları, Bahçelievler kim kazandı 31 Mart... İstanbul'un ilçelerinde hangi parti, hangi ittifak önde gidiyor araştırılıyor. Bahçelievler yerel seçim sonuçları yasak kalkar kalkmaz sitemizde sizlerle buluşacak. 31 Mart 2019 Bahçelievler kim kazandı, Bahçelievler seçim sonuçları gibi merak edilenlere dair en doğru ve güncel bilgiler 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonuçları tg.com.tr'de sizlerle...

Bahçelievler seçim sonuçları 2019, Bahçelievler yerel seçim sonuçları, 31 Mart Bahçelievler kim kazandı, Bahçelievler Hakan Bahadır mı kazandı yoksa Mehmet Ali Özkan mı, Bahçelievler başkan adayları kimler, Hakan Bahadır kimdir, Mehmet Ali Özkan kimdir... 31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen İstanbul ilçelerinin başında Bahçelievler geliyor. Cumhur ittifakı adayı Hakan Bahadır ile Millet ittifakı adayı Mehmet Ali Özkan, Bahçelievler belediye başkanlığı için en büyük adaylar olarak görülüyorlar. Peki Bahçelievler yerel seçim 2019 sonuçlarına göre kim önde? 2019 yerel seçimleri sonuçları heyecanla beklenirken Bahçelievler oy oranları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bahçelievler belediyesini kim kazandı? Yasak kalkar kalmaz Bahçelievler oy oranları, Bahçelievler kim kazandı gibi merak edilen bilgiler haberimizde olacak...

81 İL SEÇİM SONUÇLARI (TIKLAYIN)

İSTANBUL İLÇELERİ SONUÇLARI


BAHÇELİEVLER YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2019

İstanbul Bahçelievler yerel seçim sonuçları 2019 heyecanla bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında detaylara tg.com.tr'den ulaşabilirsiniz...

BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 2019

AK Parti Bahçelievler belediye başkan adayı Hakan Bahadır (Cumhur İttifakı)

CHP Bahçelievler belediye başkan adayı Mehmet Ali Özkan

SP Bahçelievler belediye başkan adayı Yaşar Avcı

Vatan Partisi Bahçelievler belediye başkan adayı Cem Doğan

BBP Bahçelievler belediye başkan adayı Serkan Karacaoğlu

BAHÇELİEVLER 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

AK Parti adayı Osman Develioğlu % 48.1

CHP adayı Saffet Bulut % 35.6

MHP adayı Halim Küçükali % 6.1

Bahçelievler yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Bahçelievler seçimlerde kim kazandı, oy oranları nasıl?

BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN BAHADIR KİMDİR?

Hakan Bahadır daha önce Bahçelievler İlçe Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

Hakan Bahadır; 1963 yılında İstanbul'da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde eğitimine devam etmiştir. 1986 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Hakan Bahadır, radyoloji alanında ihtisas yapmıştır.
Mezuniyetinden sonra; Mersin Mut Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Dr. Hakan Bahadır, aynı dönemde Mut İlçesi Kaymakam Vekilliği görevini de yürümüştür. Mersin'deki görev süresinden sonra Küçükçekmece Milli Eğitim Dispanseri Başhekimliği görevini yürüten Dr. Hakan Bahadır buradaki görevinden sonra özel sektörde sağlık yatırımları yapmış ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Betatom Emar Görüntüleme Merkezi'ni kurmuştur.

Nişantaşı Üniversitesi'nde Öğretim Üyesi olarak akademik alanda çalışmalar yapan Dr. Hakan Bahadır; Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sağlık Sektör Başkanlığı, Yeşilay Bahçelievler Şube Başkanlığı, Hasta Hakları Derneği Genel Başkan Yardımcılığı, Türk Judo Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Yenibosna Spor Kulübü Denetleme Kurulu Üyeliği, Gönül Yıldızları Yönetim Kurulu Üyeliği, Türk Radyoloji Derneği Üyeliği gibi Tıp alanında birçok sivil toplum kuruluşunda çalışmalar yapmıştır.

AK Parti'nin kurulduğu 2001 yılından bu yana AK Parti üyesi olan Dr. Hakan Bahadır, 2003 – 2009 yılları arasında AK Parti Bahçelievler İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevini ardından da 2009 – 2011 yılları arasında AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini icra etmiştir. 2011 yılında Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Dr. Hakan Bahadır 2014 yılına kadar Bahçelievler'de önemli siyasi çalışmalara imza atmıştır. 7 Haziran 2015 yılında gerçekleşen 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı olan Bahadır, 1 Kasım 2015 ve 16 Nisan 2017 seçimlerinde Almanya Bavyera Eyaleti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı yapmıştır. Dr. Hakan Bahadır, 2018 yılında gerçekleşen Ak Parti İstanbul İl Kongresi'nde İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş ve ardından İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Judo sporu ile ilgilenen Dr. Hakan Bahadır, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bahçelievler yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Bahçelievler seçimlerde kim kazandı, oy oranları nasıl?

 BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ALİ ÖZKAN KİMDİR?

Mehmet Ali Özkan, 15 Mart 1969 yılında Kastomonu'da dünyaya geldi. Aslen Cideli olan Özkan, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. Mehmet Özkan daha önce CHP Bahçelievler İl Başkanlığı görevinde de bulundu.
İstanbul Eczacı Odası Denetleme Kurulu Başkanlığı, Yenibosna Bölge Temsilciliği, Denetçi Eczacılık görevlerinde bulunmuştur. İstanbul Eczacıları Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi üyesidir.

Kastamonulular Dayanışma Derneği Bahçelievler Şube Başkanlığı, Cide Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Kastamonu Dernekler Federasyonu 3. Bölgeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bahçelievler Şubesi üyesidir.

Bosna Basket Spor Kulübü, Patika Spor Kulübü, Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü üyesidir.

2009-2014 yılları arası ve 2014' ten bu güne Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapmaktadır. 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde CHP Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı olarak çalışmalar yürütmüştür.29 KASIM 2015-25 MART 2018 tarihleri arasında CHP Bahçelievler İlçe Başkanı olarak görev yapmıştır. 1995 yılından bugüne Bahçelievler İlçesi Yenibosna Zafer Mahallesi'nde serbest eczacılık yapmaktadır. Meslektaşı, Eczacı Dilek Özkan ile evlidir ve bir erkek bir kız çocuk babasıdır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...