Balıkesir Yerel Seçim sonuçları 2019! 31 Mart Balıkesir seçim sonuçları, oy oranları | Balıkesir kim kazandı?

Düzenleyen:
Balıkesir Yerel Seçim sonuçları 2019! 31 Mart Balıkesir seçim sonuçları, oy oranları | Balıkesir kim kazandı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Balıkesir yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Balıkesir oy oranları, Balıkesir kim kazandı 31 Mart... Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için süren kıyasıya rekabet sona eriyor! 31 Mart seçim sonuçlarına göre Balıkesir'de belediye başkanı kim olacak merakla bekleniyor. Balıkesir'de hangi partinin adayı önde gidiyor? Balıkesir belediye başkanı kim oldu, Balıkesir oy oranları, Balıkesir yerel seçim sonuçları, Balıkesir kim kazandı, Balıkesir seçim sonuçları 31 Mart gibi konulara dair merak edilenler tg.com.tr'de yasak kalktığı an sizlerle buluşacak...

Balıkesir seçim sonuçları 2019, Balıkesir yerel seçim sonuçları, 31 Mart Balıkesir kim kazandı, Balıkesir oy oranları, Balıkesir belediye başkanı kim oldu, Balıkesir AK Parti oy oranı, Balıkesir Yücel Yılmaz kazandı mı kazandı, Yücel Yılmaz kimdir... 31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen illerin arasında Balıkesir de yer alıyor. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, CHP adayı Ahmet Akın ve İYİ Parti adayı İsmail Ok arasında geçen rekabetin sonucu bugün belli oluyor! 31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu? Balıkesir yerel seçim 2019 sonuçlarına göre kim önde? 2019 yerel seçimleri sonuçları heyecanla beklenirken Balıkesir oy oranları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesini kim kazandı? Yasak kalkar kalmaz Balıkesir oy oranları, Balıkesir kim kazandı gibi merak edilen bilgiler haberimizde olacak...

81 İL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL İLÇELERİ SONUÇLARI

 

BALIKESİR YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2019

Balıkesir yerel seçim sonuçları 2019 heyecanla bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında detaylara tg.com.tr'den ulaşabilirsiniz...

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Yücel Yılmaz

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı: İsmail Ok

DSP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Tamer Kanber

SP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Selim Sait Terzioğlu

2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 yerel seçim sonuçları partilerin oy oranları

AK Parti %45.50
CHP %27,79
MHP %15,21
BDP  %4,18
​SP %2.03

Balıkesir Yerel Seçim sonuçları 2019! 31 Mart Balıkesir seçim sonuçları, oy oranları | Balıkesir kim kazandı?

AK PARTİ ADAYI YÜCEL YILMAZ KİMDİR?

AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Yücel Yılmaz, 1975 yılında Almanya'da dünyaya geldi.

İlkokulu Balıkesir Mehmet Şeref Eğinlioğlu İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi ise Balıkesir Özel Altuğ Yurdakuloğlu Koleji’nde tamamlamasının ardından Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nde lisans eğitimi aldı.

Üniversite yıllarında, üniversite öğrenci senatosu başkanlığını yapmasının yanı sıra, Düşünce Peteği topluluğunu kurarak lisans eğitimi sonuna kadar başkanlığını yürüttü.

Bir dönem İstanbul merkezli özel tekstil firmasının ithalat-ihracat sorumlusu olarak da görev yapan Yücel Yılmaz, 9 yıl boyunca Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli okullarda İngilizce Öğretmenliği yaptı.

Askerlik hizmetini Bandırma 6. Ana Jet Üssü Lisan Okulu’nda Asteğmen olarak tamamladı. Eğitim sektöründe Türkiye genelinde hizmet veren yabancı dil eğitiminde; kurs, yayıncılık ve yurtdışı eğitim alanlarında faaliyet veren Yabancı Dil Okulları'nın kurucu olan Yücel Yılmaz, ayrıca Kanada’da Dil Okulları Yönetimi Eğitimi ve İngiltere’de Oxford Üniversitesi’nde Öğretmen Gelişim Eğitimi almıştır.

Ticari hayatının bir kısmında çeşitli derneklerde faaliyet gösteren Yücel Yılmaz; Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) yönetim kurulu üyesi, Balıkesir Sanayici İş Adamları Derneği (BASİAD) yönetim kurulu üyesi, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti üyesi, Balıkesir Sanayi Odası Meclis üyesi Balıkesir İlini Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı (BALGÜÇ) Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı gibi çeşitli görevlerde almıştır. Ayrıca Özel Öğretim Kurslar, Hizmetiçi Eğitim Merkezleri, Dershaneler ve Etüt Eğitim Merkezleri Birliği Derneği (ÖZ-KUR-DER) üyesidir.

Balıkesir Ticaret Odası’nda 2 dönem meclis üyeliği, bir dönem de Meclis Başkanlığı yapan Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı olmasının ardından Ticaret Odası Meclis Başkanlığı ve dernek üyeliklerini bırakmıştır. Yücel Yılmaz, Mart 2014 yerel seçimlerinden beri Balıkesir Karesi Kurucu Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Evli ve biri kız, biri erkek, iki çocuk babasıdır.

Balıkesir Yerel Seçim sonuçları 2019! 31 Mart Balıkesir seçim sonuçları, oy oranları | Balıkesir kim kazandı?

CHP BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET AKIN KİMDİR?

1973'te Balıkesir/Gönen'de dünyaya geldi.

İlk ve ortaokul eğitimlerini Gönen'de tamamladıktan sonra İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu.

İngiltere'de Cambridge Eurocenter'da Dil ve Ekonomi eğitimleri aldı.

Bahçeşehir Üniversitesi'nde Siyaset eğitimi gördü.

İspanya'da farklı tarihlerde "Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Üretimi" üzerine birçok eğitim ve seminerlere katıldı.

Enerji alanında faaliyet gösteren özel sektör kuruluşlarında Genel Müdür, uluslararası alanda faaliyet gösteren holdinglerde CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

25. dönem Balıkesir Milletvekili olan Akın, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca bilmektedir.

Evli ve iki çocuk babası olan Akın, 27. dönem CHP Balıkesir milletvekili adayı oldu.

Ahmet Akın, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Balıkesir Yerel Seçim sonuçları 2019! 31 Mart Balıkesir seçim sonuçları, oy oranları | Balıkesir kim kazandı?

İYİ PARTİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMAİL OK KİMDİR?

İsmail Ok, 1964 yılında Balıkesir'in Kepsut ilçesinde dünyaya geldi. Baba adı Eyyup ve annesi Fatma'dır.

Öğretmen olan İsmail Ok; Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Kimya Bölümünü bitirdi.

Kimya öğretmeni ve Balıkesir Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Türkiye Kamu Sen Balıkesir İl Temsilciliği ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı görevlerinde bulundu. Türkiye Kamu Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Türk Ocakları Üyesidir.

25 ve 26. Dönemde Balıkesir Milletvekili seçildi. Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi olarak görev yaptı. TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevlerinde bulundu.

İngilizce bilen Ok, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...