Avcılar yerel seçim sonuçları 2019! Avcılar 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Avcılar seçim oy oranları ÖĞREN

Düzenleyen:
Avcılar yerel seçim sonuçları 2019! Avcılar 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Avcılar seçim oy oranları ÖĞREN

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Avcılar yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Avcılar yerel seçim sonuçları oy oranları, Avcılar kim kazandı 31 Mart... İstanbul'un ilçelerinde hangi parti, hangi ittifak önde gidiyor merak ediliyor ve internette sıkça araştırılıyor. Avcılar yerel seçim sonuçları yasak kalkar kalkmaz sitemizde sizlerle buluşacak! Peki Avcılar'da durum nedir? Avcılar belediye başkanı kim oldu? AK Parti adayı İbrahim Ulusoy ile CHP adayı Turan Hançerli arasında geçmesi beklenen seçimlerin sonucu açıklandığında tg.com.tr'de ayrıntıları bulabilirsiniz. İbrahim Ulusoy ne kadar oy aldı, Avcılarda kim kazandı, Avcılar AK Parti kazandı mı, Avcılar oy oranları 31 Mart seçimleri, 31 Mart 2019 Avcılar kim kazandı, Avcılar seçim sonuçları gibi merak edilenlere dair en doğru ve güncel bilgiler 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonuçları tg.com.tr'de sizlerle...

Avcılar seçim sonuçları 2019, Avcılar yerel seçim sonuçları, 31 Mart Avcılar kim kazandı, Avcılar AK Parti kazandı mı, İbrahim Ulusoy ne kadar oy aldı, Avcılar oy oranları 31 Mart, Avcılar başkan adayları kimler, Turan Hançerli kimdir... 31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen İstanbul ilçelerinin arasında Avcılar da yer alıyor. Handan Toprak Benli'nin DSP'den aday olması ile birlikte dikkatleri üzerine çeken Avcılar'da seçim sonuçları heyecanla takip ediliyor. Peki Avcılar yerel seçim 2019 sonuçlarına göre kim önde? 2019 yerel seçimleri sonuçları heyecanla beklenirken Avcılar oy oranları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Avcılar belediyesini kim kazandı? Yasak kalkar kalmaz Avcılar oy oranları, Avcılar belediyesi kim kazandı gibi merak edilen bilgiler haberimizde olacak...

81 İL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL İLÇELERİ SONUÇLARI

 

AVCILAR YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2019

İstanbul Avcılar yerel seçim sonuçları 2019 heyecanla bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında detaylara tg.com.tr'den ulaşabilirsiniz...

AVCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 31 MART 2019

AK Parti Avcılar belediye başkan adayı İbrahim Ulusoy

CHP Avcılar belediye başkan adayı Turan Hançerli

DSP Avcılar belediye başkan adayı Handan Toprak

SP Avcılar belediye başkan adayı Mücahit Karlı

Vatan Partisi Avcılar belediye başkan adayı Baki Demir

Avcılar yerel seçim sonuçları 2019! Avcılar 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Avcılar seçim oy oranları ÖĞREN

AK PARTİ AVCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM ULUSOY KİMDİR?

Başhekim A. İbrahim Ulusoy, 1978 Trabzon doğumlu. İlk ve Ortaöğrenimini Trabzon da bitirdi. 2000 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2001-2006 yıllarında Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Genel Cerrahi kliniğinde ihtisasını tamamladı. Giresun Görele Devlet Hastanesinde 30.01.2007 tarihinde Genel Cerrahi uzmanı olarak başladığı görevine Ekim 2009 – Kasım 2012 tarihleri arasında başhekim olarak devam etti.

2012-2014 yıllarında İstanbul Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastane yöneticiliği yaptı. 2015-2017 yıllarında Bayrampaşa Devlet Hastanesi başhekimliği, ardından Aralık 2017'ye kadar TKHK İstanbul Fatih Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı olarak görev yaptı. 01.12.2017 itibari ile Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde Başhekim olarak göreve başladı. Halen görevine devam etmekte olup evli iki çocuk babasıdır.

Avcılar yerel seçim sonuçları 2019! Avcılar 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Avcılar seçim oy oranları ÖĞREN

CHP AVCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURAN HANÇERLİ KİMDİR?

Turan Hançerli Tokat'ta 1975 yılında dünyaya geldi. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Turan Hançerli daha sonra Bilgi Üniversitesi Ekonomi Hukuku Yüksek Lisans derecesi de aldı.

Turan Hançerli, 1993 yılında geçirdiği kaza sonrasında %95 oranında engelli kaldı ve iki kol protezi kullanmaktadır.

Turan Hançerli, İngilizce ve orta seviyede Almanca bilmektedir. Turan Hançerli; Deniz Hançerli ile evlidir, Asya ve Neşe isminde iki çocukları vardır.

Türkiye'nin 65 noktasında şubesi bulunan ve kamu yararına çalışan Türkiye Sakatlar Derneği'nin Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Ayrıca, Engellilerin Çatı Örgütü olan Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Hukuk'tan sorumlu Genel Sekreterlik görevini seçildi.

Denge ve Denetleme Ağı Kuruluşu, Yürütmesi ve Temsilinde aktif rol üstlendi. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Ağın yürüttüğü "Seçimin Şeffaflığı" kampanyasının oluşumunda ve yürütülmesinde aktif görev aldı ve kampanyanın süreç ve sonuçlarını uluslararası gazetelere lanse etti.

Birleşmiş Milletler Ekonomik Sosyal ve Kültürel Haklar Sözleşmesi kapsamında engelli sivil toplum örgütleri olarak "Gölge Rapor" hazırlanmasında görev aldı ve bu raporla ilgili İsviçre BM nezdinde farkındalık/lobi faaliyetlerinde bulundu.

Engelli Hakları, Ayrımcılık ve Örgütlenme konularında 150'yi aşkın seminer ve panel konuşması yaptı. Ayrıca engelliler ve engelli dernekleri adına Danıştay ve yerel mahkemeler nezdinde gönüllü olarak onlarca dava takip etti.

Başta, 85.000 engelli ve yaşlıyı icra ve davalardan kurtaran 18.01.2017 tarih ve 6770 sayılı yasanın 6. Maddesinin yasalaşmasında aktif rol oynadı.

Ayrıca, birçok yasa değişikliğiyle ilgili TBMM ve Parti Grupları nezdinde savunuculuk faaliyetlerinde bulundu.

Türkiye engelli hareketinin ortaklaşması ve hak temelli çalışmalar yapmaları teşvik etti. Engellilerin defalarca yurt genelinde ortak basın açıklamaları ve toplantılar yapmasını sağladı.

Türkiye Sakatlar Derneği başta olmak üzere Federasyon ve Konfederasyon adına TBMM nezdinde görüşülen yasalarla ilgili görüş, öneri ve yasa tasarısı teklifi hazırladı.

2012-2013 yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar İlçesi İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı yaptı.

2014 Yerel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Avcılar Belediye Meclis Üyesi seçildi. Bununla birlikte Hukuk Komisyonu, Engelliler ve Çevre Komisyonları başkanlığı yaptı.

Son olarak 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Avcılar belediye başkanlığına aday oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...