Yalova yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Yalova seçim sonuçları, oy oranları | Yalova kim kazandı?

Düzenleyen:
Yalova yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Yalova seçim sonuçları, oy oranları | Yalova kim kazandı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yalova yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Yalova oy oranları, Yalova kim kazandı 31 Mart... Yalova Büyükşehir Belediye Başkanlığı için süren kıyasıya rekabet sona eriyor! 31 Mart seçim sonuçlarına göre Yalova'da belediye başkanı kim olacak merakla bekleniyor.Yalova'da hangi partinin adayı önde gidiyor? Yalova belediye başkanı kim oldu, Yalova oy oranları, Yalova yerel seçim sonuçları, Yalova kim kazandı, Yalova seçim sonuçları 31 Mart gibi konulara dair merak edilenler tg.com.tr'de yasak kalktığı an sizlerle buluşacak...

Yalova seçim sonuçları 2019, Yalova yerel seçim sonuçları, 31 Mart Yalova  kim kazandı, Yalova  oy oranları, Yalova belediye başkanı kim oldu, Yusuf Ziya Tabak AK Parti oy oranı, Yusuf Ziya Tabak kazandı mı kazandı, Yusuf Ziya Taba kimdir... 31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen illerin arasında Yalova de yer alıyor. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Tabak, CHP adayı Vefa Salman arasında geçen rekabetin sonucu bugün belli oluyor! 31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre Yalova Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu? Yalovayerel seçim 2019 sonuçlarına göre kim önde? 2019 yerel seçimleri sonuçları heyecanla beklenirken Yalova oy oranları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yalova Büyükşehir Belediyesini kim kazandı? Yasak kalkar kalmaz Yalova oy oranları,Yalova kim kazandı gibi merak edilen bilgiler haberimizde olacak...

81 İL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL İLÇELERİ SONUÇLARI

Yalova'da yaşayan vatandaşlar 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için sandık başında oy kullandılar. Yalova yerel seçim sonuçları 2019, YSK'nın seçim yasaklarını kaldırması ile birlikte bugün akşam saatlerinde açıklanacak. 

YALOVA YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2019
YALOVA yerel seçim sonuçları 2019 heyecanla bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında detaylara tg.com.tr'den ulaşabilirsiniz...

Yalova yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Yalova seçim sonuçları, oy oranları | Yalova kim kazandı?

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YUSUF ZİYA TABAK KİMDİR?

AK Parti, 2019'un mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Yalova'da Belediye Başkan adayı olarak Yusuf Ziya Öztabak'ı aday gösterecek.

Yusuf Ziya Öztabak 02.01.1963 Rize’de doğumludur. 1989 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.Yükseköğretimini müteakip Yalova’da mesleğe başladı ve halen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak mesleğini icra etmektedir. Çeşitli zamanlarda Yalova S.M.M.M Odası, Denetim, Disiplin ve Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde buldu. Ayrıca Uludağ Üniversitesi Yalova Meslek Yüksek Okulu’nda da ‘Misafir Öğretim Görevlisi’ olarak meslek dersleri verdi.

Yalova Yardım Derneği Başkanlığı görevinde bulundu; halen Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. 2001 yılında Yalova Ak Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Çeşitli sürelerle Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Siyasi Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığıgörevlerinde bulundu. 2004-2009 Döneminde Yalova Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı. AK Parti Meclis Grup Başkanlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu.

Yalova yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Yalova seçim sonuçları, oy oranları | Yalova kim kazandı?

MİLLET İTTİFAKI ADAYI VEFA SALMAN KİMDİR?

Vefa Salman Yalova’da 31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayı olarak yarışacak. Büyük bire kişneye sahne olması beklenen 2019 Yalova seçim sonuçları anlık olarak haberimizde olacak. Peki Vefa Salman kimdir?

Vefa Salman, 1965 yılında Yalova’da doğdu. 1987 yılında Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ni bitirerek iş hayatına atıldı.Yirmi yıldır Yalova’da ticari yaşamının içerisinde bulunmaktadır.

1988 yılında, Yalova’da yayınlanan tek günlük gazete olan “Haberci Gazetesi”nde yazı hayatına başladı. Yalova’da yayınlanan ikinci günlük gazete olan “Yalova Gazetesi”nin kurucularından olup, gazetenin imtiyaz sahipliği ve başyazarlığını 7 yıl yürüttü. Yalovamiz.com isimli yerel internet sitesinin kurucularından ve sitenin köşe yazarlarındandır.

CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2004-2007), bir dönem Yalova Belediyesi Meclis üyeliği ve Grup Sözcülüğünü (2004-2009), aday adaylığı başvurusuna kadar CHP İl Disiplin Kurulu Üyeliği bir dönem Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığı, üç dönem Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Murahhas üyeliği, bir dönem Yalova Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı mütevelli heyeti üyeliği ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin kuruculuğu, yönetim ve denetim kurulu üyeliklerinde bulundu.

2014 Yalova Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP ve AK Parti itirazları üzerine geçersiz sayılan oylar yeniden incelendi. İncelenme sonrasında daha önce 1 oy farkla seçimi kaybeden CHP adayı Vefa Salman, bu kez 6 oyla belediye başkanlığına seçildi.

Vefa Salman, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP Yalova Belediye Başkan adayı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...