İngiltere'den Fenerbahçe için müthiş iddia

İngiltere'den Fenerbahçe için müthiş iddia

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İngiltere'de yayılan haberlere göre Fenerbahçe, Arsenal'i yenerse CAS, Fenerbahçe'nin grup maçlarında oynamasını engellemeyecek.

Arsenal-Fenerbahçe eşleşmesinden sonra İngiltere'de yayılan haberlere göre Fenerbahçe, Arsenal'i yenerse CAS, Fenerbahçe'nin grup maçlarında oynamasını engellemeyecek. Dünya Spor Bülteni'nde yer alan bu habere göre UEFA Fenerbahçe'nin önünü kesmeyecek. Bu Fenerbahçe için büyük müjde olarak duyuruldu. İngiliz basınında çıkan ilk yorumlara göre ise Arsenal'in Fenerbahçe karşısında işinin zor olduğu belirtildi. Arsenal'in çok dişli bir rakibe düştüğüne ve Fenerbahçe'nin şampiyonlar liginde olmayı çok istediğine vurgu yapıldı. Yapılan yorumlardan birinde Arsenal'in yükselmekte olan zorlu bir rakibe düştüğü ve sahada en iyisini yapmak zorunda olduğu bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...