Acun Ilıcalı, 'Alex için Aziz Yıldırım ile konuşacağım'

Acun Ilıcalı, 'Alex için Aziz Yıldırım ile konuşacağım'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü televizyon programcısı Acun Ilıcalı, CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programında Alex de Souza hakkında konuştu.

Ünlü televizyon programcısı Acun Ilıcalı, CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programında Alex de Souza hakkında konuştu. Alex'in Türkiye'den gerektiği gibi ayrılmadığını ifade eden Ilıcalı, Alex'e bir uğurlama töreni yapılması için gerekirse başkan Aziz Yıldırım ile konuşacağını söyledi.Alex'in ayrılış sürecinin tüm Fenerbahçeli taraftarların yüreğinde bir acı olarak kaldığını ifade eden Ilıcalı, "Alex ile 2 gün beraberdik, çok konuştuk ve sohbet de ettik. Çok çok iyi bir insan zaten kendisi, inşallah Türkiye'ye de gelecek. Brezilya'da mutlu ama belki yeniden Türkiye'ye de gelebilir. Tabii benim içimde bir yaradır, Alex'e bizim toplu bir veda yapmamız gerekiyor. Bu konuda gerekirse başkan Aziz Yıldırım ile konuşacağım. Ben, Fenerbahçelilerin içinde Alex'in apar topar gitmesinin hep bir yara olarak kaldığını düşünüyorum. Bizim ne yapıp edip, Alex'e burada o kadar mutlu geçen yılların karşılığı olarak bir şey yapmamız lazım, eksik kaldık orada, adam gitti bir anda. Böyle olmamalı." dedi. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...