Tartıştığı arkadaşını sırtından vurdu

Tartıştığı arkadaşını sırtından vurdu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Vatani görevini yapmakta olan Cihan Özmen ile tartışan arkadaşı arasında yaşanan gerginlikte C.A arkadaşını 3 kurşunla vurarak öldürdü.

Diyarbakır'ın Lice ilçesi Tapantepe Karakolu'nda vatani görevini yapan İsa Cihan Özmen (20) ile silah arkadaşı C.A. (21) arasında önceki gün bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. İddiaya göre C.A., arkasını dönerek olay yerinden ayrılmak isteyen Özmen'i sırtından 3 kurşunla vurdu. Ağır yaralanan Özmen, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Terhisine 4 ay kala çocuklarının ölüm haberini alan Gaziantep'teki ailesi yıkıldı. Kardeşini düğününe beklerken cenazesinin geldiğini belirten ağabey Kadir Özmen, "Terhisine 4 ay kalmıştı. Bir hafta sonra düğünüme gelip biriktirdiği parasıyla bilezik alacağını söylemişti" diye gözyaşı döktü. Cenazesi eve getirilen Özmen toprağa verilirken, C.A. gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...