Akdeniz Üniversitesinden gayrimenkul kiralama ihalesi

Düzenleyen:
Akdeniz Üniversitesinden gayrimenkul kiralama ihalesi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yatırımcıların merakla beklediği gayrimenkul kiralama ihalesi başladı. 29 adet dükkanın 10 yıllığa kiraya verileceği duyuruldu. İşte Akdeniz Üniversitesinden gayrimenkul kiralama ihalesi ilgili merak edilen detaylar...

Akdeniz Üniversitesinden gayrimenkul kiralama ihalesinin gerçekleşeceği gün belli oldu. Yatırımcıların merakla bekledikleri ihale 30 Eylül'de gerçekleşecek. Peki şartlar ne? İşte Akdeniz Üniversitesinden gayrimenkul kiralama ihalesi ile ilgili soruların cevapları...

Akdeniz Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Yakut Çarşısı içerisinde bulunan  29 adet dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek.

İhale,  2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45'inci maddesi gereğince açık teklif usulü ile 30 Eylül 2019 tarihinde saat 10:30'da Akdeniz Üniversitesi Enstitüler Binasında yapılacak.

İhalede istenen belgeler şartnamede açıklandığı şekli ile hazırlanarak Akdeniz Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğüne, ihale günü ve saatine kadar tutanak karşılığında teslim edilmelidir.

İLAN DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...