İstiklal Marşı'nda daha az geçen kelime ne? Milyoner'de 1 milyonluk soru!| Arda Ayten 1 milyonluk soru | 1 milyonluk Soru Ne?

Düzenleyen:
İstiklal Marşı'nda daha az geçen kelime ne? Milyoner'de 1 milyonluk soru!| Arda Ayten 1 milyonluk soru | 1 milyonluk Soru Ne?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İstiklal Marşı'nda en az geçen kelime nedir? Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ne? Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk sorunun cevabı ne ? Ekranların en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soru ne oldu? On kıtadan oluşan İstiklal Marşında bu kelimelerden hangisi daha az geçer? İstiklal Marşında hangi kelime kaç kez geçer? 1 milyonluk sorunun cevabını herkes aratıyor. 1 Milyonluk soru Arda Ayten cevapladı mı? sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte cevabı...

İstiklal Marşı'nda daha az geçen kelime nedir​? On kıtadan oluşan İstiklal Marşında bu kelimelerden hangisi daha az geçer? İstiklal Marşında hangi kelime kaç kez geçer?  Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk sorunun cevabı haberimizde! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sevenleri nefeslerini tuttu. Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programında ekran başındaki izleyiciler soruların doğru cevaplarının ne olduğunu merak içinde araştırıyor. Ekranların en çok izlenen yarışma programında Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon değerindeki soru nedir? 1 milyonluk sorunun cevabı yayınlandı mı haberimizden bulabilirsiniz...İşte cevabı...

1 MİLYONLUK SORU:

On kıtadan oluşan İstiklal Marşında bu kelimelerden hangisi daha az geçer?

Şıklar

A- Vatan

B- Kan

C- Toprak

D- Yurt

Sorunun cevabı için tıklayın

İstiklal Marşı'nda daha az geçen kelime ne? Milyoner'de 1 milyonluk soru!| Arda Ayten 1 milyonluk soru | 1 milyonluk Soru Ne?

Bu akşam yayınlanan bölümde 1 milyonluk soruya kadar gelmeyi başaran yarışmacı Arda Ayten ile beraber ekran başındaki izleyiciler de nefeslerini tuttu. Sezon sonu son soruyu öğrenemeden ara verilen programda hem yarışmacı, hem de soruyu merak eden milyonlarca izleyici yarışmanın süresinin dolması sebebiyle soruyu göremedi. Bu akşamki bölümde 1 milyon değerindeki soruyu ve yarışmacının cavabını, Soru yayınlanınca haberimizde bulabilabilirsiniz 

Arda Ayten Kimdir? 

İstiklal Marşı'nda daha az geçen kelime ne? Milyoner'de 1 milyonluk soru!| Arda Ayten 1 milyonluk soru | 1 milyonluk Soru Ne?

Kitaplara karşı büyük bir ilgisi olduğunu söyleyen Arda Ayten, henüz 19 yaşında olan ve lisans eğitimine ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde devam ediyor. Genç yarışmacı, yarışmadan kazandığı parayla çok daha fazla kitap alıp okuyacağını paylaşmasıyla hemen herkesin takdirini ve beğenisini kazandı. 

Kitaba karşı derin bir ilgisi olan ve bu nedenle harcamalarını ağırlıklı olarak kitap üzerine yaptığını ifade eden Arda Ayten, bu yıl içerisinde toplamda 100'ü aşkın kitap okuduğunu dile getirdi. Şimdiye kadar dört adet kitap yazdığını izleyicilerle paylaşan Arda Ayten'in ''Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum'' şeklinde açıklamalar yaptı. 

Başarılı bir performansa imza atan Tıp Fakültesi öğrencisi Arda Ayten, anne ve babasının 4 yaşında iken boşandıklarını belirterek babasının şimdiye kadar kendisini asla arayıp sormadığını dile getirmesi yürekleri dağladı. Çok fazla masrafı olmadığını ve en çok kitaplara masraf yaptığını anlatan Arda Ayten, doktor olan teyzesinin kendisine yardım ettiğini söyledi.

Arda Ayten, bu yıl toplamda 100'den fazla kitap okuduğunu da belirtti.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER ARDA AYTEN NE KADAR KAZANDI? 

Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten bu akşam 1 Milyon değerindeki final sorusu ile adını  "Kim Milyoner İster?" tarihine yazdırmaya çalışacak. Hiç joker hakkı kalmayan Arda Ayten milyoner olabilecek mi? 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...