Arda Ayten Kimdir? Arda Ayten Kaç Yaşında, nereli | Milyoner Arda Ayten ve 1 Milyonluk soru!

Düzenleyen:
Arda Ayten Kimdir? Arda Ayten Kaç Yaşında, nereli | Milyoner Arda Ayten ve 1 Milyonluk soru!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Arda Ayten milyoner? Arda Ayten kim? Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten kaç tl kazandı? merak ediliyordu. Arda Ayten 1 Milyonluk soru? Nefesleri kesecek bölümüyle bu akşam Kim Milyoner Olmak İster'de Arda Ayten 1 milyonluk soru için ter döktü. Peki merakla beklenen Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ve Arda Ayten'in cevabı ne oldu? Yarışmada büyük başarı yakalayan Ayda Ayten kimdir? Arda Ayten kaç yaşında, Arda Ayten nereli? İşte cevaplar...

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru- cevabı, yarışmacı Arda Ayten kimdir, nereli?Arda Ayten 1 Milyonluk soru ne?  Severek izlenen bilgi yarışması programında bu akşam nefesler tutuldu. İzleyiciler merakla son soruya kadar gelemyi başaran Arda Ayten'i araştıyor. Peki yarışmasında büyük başarı yakalayan Ayda Ayten kimdir? Arda Ayten kaç yaşında, Arda Ayten nereli? İşte cevaplar...

ARDA AYTEN KİMDİR? 
Bu akşam 'On kıtadan oluşan İstiklal Marşında bu kelimelerden hangisi daha az geçer?' sorusuna 'toprak' diyerek verdiği cevapla 1 milyonluk büyük ödülün sahibi olan  Arda Ayten, henüz 19 yaşında, Tıp Fakültesi öğrencisi. Genç yarışmacı, yarışmadan kazandığı parayla çok daha fazla kitap alıp okuyacağını paylaşmasıyla hemen herkesin takdirini ve beğenisini kazandı. 

Arda Ayten'in duygulandıran hayat hikayesi 

Arda Ayten Kimdir? Arda Ayten Kaç Yaşında, nereli | Milyoner Arda Ayten ve 1 Milyonluk soru!

Kitaba karşı derin bir ilgisi olan ve bu nedenle harcamalarını ağırlıklı olarak kitap üzerine yaptığını ifade eden Arda Ayten, bu yıl içerisinde toplamda 100'ü aşkın kitap okuduğunu dile getirdi. Şimdiye kadar dört adet kitap yazdığını izleyicilerle paylaşan Arda Ayten'in ''Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum'' şeklinde açıklamalar yaptı. 

Başarılı bir performansa imza atan Tıp Fakültesi öğrencisi Arda Ayten, anne ve babasının 4 yaşında iken boşandıklarını belirterek babasının şimdiye kadar kendisini asla arayıp sormadığını dile getirmesi yürekleri burktu. Çok fazla masrafı olmadığını ve en çok kitaplara masraf yaptığını anlatan Arda Ayten, doktor olan teyzesinin kendisine yardım ettiğini söyledi.

Arda Ayten, bu yıl toplamda 100'den fazla kitap okuduğunu da belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...