Galatasaray taraftarı Fatih Terim için Forya'yı bastı

Galatasaray taraftarı Fatih Terim için Forya'yı bastı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray taraftarları, Yıldırım Demirören'in "Milli Takım'ın başına geç" teklifi Fatih Terim'in, sarı-kırmızılı takımda kalması için harekete geçti.

Bu isteklerini göstermek için Florya Metin Oktay Tesisleri'nin önünde toplanan Galatasaraylılar, Terim'e tezahüratlarla destek verirken, TFF'ye tepki gösterdi. Galatasaray'ın efsane oyuncularından, AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, "Florya'ya gelerek Terim'e teklifi kabul etmesi yönünde baskı uyguluyor" iddialarını yalanladı. TurkFutbol'a konuşan Şükür, "Florya'ya oğlumu okuldan almak için geldim. Florya'ya Terim'i ikna için geldiğim haberleri maksatlı ve belirli kişiler tarafından çıkartılan haberler. 10 yıldır bu yolu kullanıyorum. Fatih Terim'e bu konuda bir baskı uygulamak haddim değil. Terim'e akıl verecek değilim" dedi. Florya Metin Oktay Tesisleri önünde sarı-kırmızılı taraftalar ile hatıra fotoğrafı çektiren ve formalarını imzalayan Şükür, Terim'in Milli Takım'a hoca olması konusunda ise "Herkesin hakkında hayırlısı. Ne olacağını bilmiyorum. Bu konuda konuşmam doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...