MasterChef şef KİM ELENDİ, Kim Gitti? Master şef kim veda etti? 23 Ekim Master Şef elenen isim kim?

Düzenleyen:
MasterChef şef KİM ELENDİ, Kim Gitti? Master şef kim veda etti? 23 Ekim Master Şef elenen isim kim?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MasterChef ŞEF KİM Elendi? MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu! Herkes merakla bekliyor, MasterChef kim elendi, kim gitti? Kim veda etti? sorunun cevabı birazdan cevap bulacak. MasterChef Türkiye'de eleme gecesi bu akşam yaşanıyor. Eleme adayları belli oldu ve bir kişi yarışmaya veda edecek. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? Master Şef Türkiye'de kim elendi? İşte Master Şef Türkiye'ye veda eden yarışmacı kim oldu? Masterchef 23 ekim de elenen isim kim oldu? İşte masterşef son dakika elenen isim... Masterchef'te kıran kırana mücadele devam ediyor. Master şef bu hafta kim elendi belli olmasına saatler kaldı. Kırmızı takımdan potaya giren isimler Alican ve F. Batuhan oldu. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? İşte detaylar

MasterChef ŞEF KİM Elendi? MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu?... MasterChef kim elendi, kim gitti? Kim veda etti? MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu? soruların tüm cevapları haberimizde. MasterŞef Türkiye'de eleme adayları açıklandı. Master Şef'de yarışmasında ilk kaybeden takım ve eleme adayları belli oldu. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? Master Şef Türkiye'de kim elendi? İşte Master Şef Türkiye'ye ilk veda eden yarışmacı kim oldu? Tüm detaylar haberimizde. Masterchef 23 ekim de elenen isim kim oldu? Masterşef bu hafta elenen isim kim oldu merak edilirken kırmızı takımdan eleme adayları da belli oldu. Kırmızı takımdan eleme potasına giren isimler F. Batuhan ve Alican oldu. Masterchef'te ikinci dokunulmazlığı kaybeden takım yine Kırmızı takım oldu. Böylelikle kırmızı takımdan bir kişinin eleneceği netleşti. Peki bu aksam dokunulmazlığı kim kazanacak? İşte detaylar.. Elenen isim Faru Batuhan oldu

MasterChef şef KİM elendi, Kim Gitti? Master şef kim veda etti? 23 Ekim Master Şef elenen isim kim?

Masterchef'te eleme potasına giren isimler?
Masterchef'te eleme potasına giren isimler belli oldu. 

Kırmızı takım: Alican ve F. Batuhan, Batuhan ve Mustafa

Mustafa ve ALican potadan çıktı. 
MasterChef şef KİM ELENDİ, Kim Gitti? Master şef kim veda etti? 23 Ekim Master Şef elenen isim kim?

İlk dokunulmazlık mavi takımın
22 ekim masterchef'te hiç yaşanmayan anlar yaşandı. Her hafta farklı oyunları ile ekrana damga vuran Masterchef'te makarna çeşitleri yapılması istendi. Yarışmaya başlayan takımlar ilk 15 dakika içinde tezgahları değişti.Bir çok gerginliğin yaşandığı oyunun kazananı bir farkla mavi takım oldu.

İkinci dokunulmazlık da mavi takımın

23 ekimde dokunulmazlığı kaybeden takım ise kırmızı takım oldu.

MasterChef şef KİM ELENDİ, Kim Gitti? Master şef kim veda etti? 23 Ekim Master Şef elenen isim kim?

Bireysel dokunulmazlığı alana isim Mustafa
Eleme adayı olan mavi takım Mehmet şefin spesyalini hazırladı. 45 dakika ter döken yarışmacıların kazananı Mustafa oldu. Dokunulmazlığı alan Mustafa F. Batuhan'ı potaya soktu. Oylama da ise Eda ve Alican aynı oyu aldı. Kaptan Yasin ise Alican'ı potaya gönderdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...