TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den flaş Fatih Terim açıklaması

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den flaş Fatih Terim açıklaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fatih Terim ile Ünal Aysal arasındaki kritik görüşme sona erdi. Aysal'ın kararının ardından Yıldırım Demirören de açıklama yaptı.

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim, Milli Takım Teknik Direktörlüğü konusunda görüşmek üzere Florya'da buluştu. Toplantının ardından Ünal Aysal bir açıklama yaptı. İşte Aysal'ın açıklaması: "Fatih Terim'e elemelerdeki 4 maçta Milli Takım'ı çalıştırması için izin verdik. Terim isterse mayıs ayına kadar federasyona her türlü desteği verebilir." TFF kabul ederse Fatih Terim sezon sonuna kadar hem Milli Takım hem de Galatasaray'da görev yapacak. Bu gelişmelerin ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören şu açıklamayı yaptı: "Yönetim kurulu ile bir araya geldikten sonra Terim konusunda karar vereceğiz. nbsp;Fatih Terim'den henüz vazgeçmiş değiliz. Teklifi değerlendireceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...