Fatih Terim ile Milli Takım'da neler değişecek

Fatih Terim ile Milli Takım'da neler değişecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TFF, Abdullah Avcı'nın istifasıyla boşalan Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevine Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i getirdi.

Tecrübeli teknik adam, sezon sonuna kadar hem Galatasaray'ın hem de ay-yıldızlı takımın başında olacak. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in dün sabah evinde ilk görüşmeyi gerçekleştiren Fatih Terim, bugün de Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile görüşmüştü. Aysal'ın, Fatih Terim'in sezon sonuna kadar Milli Takım'ın başında olmasına onay vermesi üzerine TFF Yönetim Kurulu, tecrübeli teknik adamı ay-yıldızlı takımın başına getirme kararı aldı. Bu kararla birlikte, Fatih Terim, Mayıs ayı sonuna kadar A Milli Takım ve Galatasaray'ı çalıştıracak. Fatih Terim için Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında bu akşam saat 20.30'da imza töreni düzenleneceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...