Sercan Yıldırım Kaç Yaşında ve Nereli? Futbolu Bıraktı Mı, Oynadığı Takımlar | Survivor Sercan Yıldırım kimdir?

Düzenleyen:
Sercan Yıldırım Kaç Yaşında ve Nereli? Futbolu Bıraktı Mı, Oynadığı Takımlar | Survivor Sercan Yıldırım kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Survivor Sercan Yıldırım futbolu bıraktı mı, hangi takımlarda oynadı? Survivor 2020 16 Şubat akşamı ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Ünlüler takımında yer alan Sercan Yıldırım, futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim olmasıyla dikkatleri çekiyor. Sercan Yıldırım kimdir merak ediliyor. Sercan Yıldırım yaşı ve kariyeri ile en çok merak edilen isimlerden! İşte 2020 Survivor Sercan Yıldırım'a dair merak edilenler

Sercan Yıldırım kimdir, futbolcu bıraktı mı? Survivor Sercan Yıldırım hakkında merak edilenler Survivor izleyicileri tarafından merak ediliyor ve internette araştırılıyor. Survivor Sercan Yıldırım evli mi, kaç yaşında ve nereli gibi özel hayatı ile ilgili merak edilenler dışında futbolcuuluk kariyeri ile ilgili olarak da Survivor Sercan Yıldırım hangi takımda, futbolu bıraktı mı gibi konular da araştırılıyor. Türk Milli Futbol Takımı'nın da formasını terleten Yıldırım, 2020 Survivor kadrosunun en flaş isimlerinden. İşte merak edilenler...

SERCAN YILDIRIM KAÇ YAŞINDA VE NERELİ? (SURVİVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR?)

Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşadı. Buradaki performansı sonrası 2011 yılında Galatasaray'a tranfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giydi.

Sercan Yıldırım, Fatih Karagümrük'da forvet santrafor mevkiinde görev yapan Türk millî futbolcudur.

Sercan Yıldırım Kaç Yaşında ve Nereli? Futbolu Bıraktı Mı, Oynadığı Takımlar | Survivor Sercan Yıldırım kimdir?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...