Deniz Feneri Derneği, ramazan hazırlıklarını tamamladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Deniz Feneri Derneği, ramazan hazırlıklarını tamamladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Deniz Feneri Derneği, ramazan yardımları kapsamında Türkiye ve dünyadaki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak için hazırlıklarını tamamladı.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, zekat, fitre, kumanya ve bayramlık hediyeleri bağışçılardan alarak, Türkiye ve dünyanın dört bir yanında, koronavirüs salgını nedeniyle daha da zor duruma düşmüş, yardıma muhtaç insanlara götürerek yüzleri güldürecek.

Dernek, ramazan öncesinde 65 yaş ve üzeri yaşlılar, yetimler ve ihtiyaç sahibi binlerce aileye gıda kolisi ulaştırmaya başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ramazan ayına girerken gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere dağıtımlara hız verildiğini belirtti.

Ramazan dolayısıyla yardım çalışmalarını artırdıklarını ve daha önce yardım ettileri Deniz Feneri ailelerine çok fazla sayıda ulaşmaya gayret ettiklerini aktaran Cengiz, ihtiyaç sahibi ailelerin ramazanı rahat geçirmeleri için var güçleriyle yardım faaliyetlerini sürdürecelerini kaydetti.

Cengiz, ramazanda Suriye yardımlarının da devam edeceğini, İdlip ve Azez bölgelerinde 10 yıldır yardım yaptıkları ailelerin olduğunu, ramazanda onları da unutmayacaklarını ifade etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle ramazanda toplu iftar organizasyonlarının yapılmayacağını bildiren Cengiz, hayırseverlerden gıda ve temizlik bağışlarına yoğunlaşmaları çağrısında bulundu.

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...