Survivor'da kim elendi, kim gittii? Acun Ilıcalı açıkladı! (12 Mayıs Survivor adaya kim veda ettii)

Düzenleyen:
Survivor'da kim elendi, kim gittii? Acun Ilıcalı açıkladı! (12 Mayıs Survivor adaya kim veda ettii)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor Kim Elendi, Kim gitti? Survivor 2020'de beklenmedik ayrılık! Survivor 12 Mayıs SMS Sonuçları Sıralaması, Survivor SMS Sırası 12 Mayıs öğren... Her akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen ve oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Survivor yeni bölüm fragmanına Acun Ilıcalı'nın açıklamaları adeta damga vurmuş, elenecek isim büyük merakla beklenmişti. Survivor 2020 eleme konseyinde büyük sürpriz yaşandı... Ünlüler takımında yer alan isim adaya veda etti! Survivor 2020 kim elendi, Survivor dün akşam kim elendi, Survivor elenen yarışmacı kim gibi konular günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. Survivor eleme heyecanına dair merak edilenler haberimizde

Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim, Survivor 12 Mayıs kim gitti, dün akşam kim elendi, Survivor SMS sıralaması 12 Mayıs, Survivor sıralaması öğren, SMS sonuçları 12 Mayıs... Survivor 2020 milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 12 Mayıs akşamına eleme konseyi damga vurdu! Eleme adayı olarak Mert ve Berkan'ın belirlendiği haftada potaya girecek diğer isimler heyecanla bekleniyordu. Acun Ilıcalı, yaptığı açıklama ile bir yarışmacının sakatlığı sebebiyle yarışmaya veda etmek zorunda olduğunu açıkladı! Survivor 2020 ünlüler takımında yer alan Ersin Korkut, yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

SURVİVOR KİM ELENDİ, 12 MAYIS SURVİVOR KİM VEDA ETTİ, KİM GİTTİ?

'Survivor 2020 kim elendi' sorusunun cevabı heyecanla bekleniyordu. Eleme konseyinde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Ersin Korkut'un sakatlığı sebebiyle adaya veda etmek zorunda olduğunu belirtti. Survivor 2020'ye bu hafta veda eden isim Ünlüler takımından Ersin oldu.

Acun Ilıcalı, bu hafta başka eleme olmayacağını ve SMS oylaması sonuçlarının açıklanmayacağını belirterek, SMS oy oranlarının haftaya yapılacak oylama sonuçlarına eklenerek kullanılacağını belirtti. Survivor 2020'de finale kısa bir süre kala veda eden isim Ersin Korkut oldu.

Survivor'da kim elendi, kim gittii? Acun Ilıcalı açıkladı! (12 Mayıs Survivor adaya kim veda ettii)

Survivor 2020'de bu hafta oyunlarda büyük heyecan yaşandı! Dokunulmazlık oyununu ilk kaybeden takım gönüllüler oldu ve konseyde Berkan'ın ismi ilk aday olarak çıktı. Evrim'e bağırması sonrası Acun Ilıcalı tarafından oyundan atılan ve uyarılan Yasin, takım arkadaşlarından konseyde kendi adını yazmalarını istedi ancak bu gerçekleşmedi. Gönüllüler takımının ilk adayı Berkan oldu.

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz haftalarda açıkladığı yeni sistemler birlikte iki dokunulmazlık oyunu oynanıyor ve oyun sonunda kaybeden takım hemen konseyde bir aday belirliyor. Bu hafta oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kaybetti. Ersin ve Elif ile yaşadığı gerginlik sonrası konseyde adının çıkmasına sinirlenen Mert takımına resti çekti! Yayınlanan yeni bölüm fragmanında kendisine yeni baraka inşa eden Mert, Ersin'le aynı yerde kalmak istemediğini söyledi. 

SURVİVOR SMS SIRALAMASINI (12 MAYIS) ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...