Survivor'da flaş ayrılık! Ersin Korkut neden elendi? (Survivor Ersin nereli, boyu, kaç yaşında?)

Düzenleyen:
Survivor'da flaş ayrılık! Ersin Korkut neden elendi? (Survivor Ersin nereli, boyu, kaç yaşında?)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor 2020, 12 Mayıs akşamı flaş eleme konseyi ile ekranlara geldi. Acun Ilıcalı, ünlüler takımında başarı bir performans sergileyen Ersin Korkut'un sakatlığı nedeniyle adaya veda etmek zorunda olduğunu açıkladı. Survivor Ersin'in sakatlığı ve Survivor Ersin neden elendi gibi konular merak ediliyor. Ersin Korkut kimdir, Ersin sakatlığı ne, Ersin neden elendi? İşte Ersin Korkut'a dair detaylar...

Survivor 2020 eleme konseyinde yaşananlarla geceye damga vurdu! Acun Ilıcalı, Survivor 2020'ye veda eden ismi açıkladı. Programa katılacağı açıklandığından bu yana sıkça konuşulan ve beklenmeyen başarılı performansıyla adından övgüyle bahsettiren Ersin Korkut, sakatlığı nedeniyle adaya veda etmek zorunda kaldı. Eleme konseyi, bu açıklamayla birlikte iptal edildi ve başka bir ismin adaya veda etmeyeceği açıklandı. Peki Ersin Korkut kimdir, Ersin neden elendi? Ersin Korkut'un sakatlığı ne? İşte merak edilenler

ERSİN KORKUT NERELİ, KAÇ YAŞINDA, EVLİ Mİ? (SURVİVOR ERSİN KORKUT KİMDİR?)

Ersin Korkut, 1977 yılında, Hakkari'de dünyaya geldi. Babası köy hizmetlerinden emekli, annesi ev hanımıdır. 5 kardeştirler. İlk ve orta dereceli eğitimini Hakkari'de tamamladıktan sonra aynı şehirde bir süre taksi şöförü olarak çalışan Korkut, iş bulmak amacıyla 1998 yılında İstanbul'a taşındı. Yılmaz Erdoğan dayısının oğludur.

İstanbul'a geldiğinde bir iş bulmak için uğraşan ve gazete gördüğü ilanı değerlendirerek Merter semtinde bulunan bir pizza dükkanında bulaşıkçı olarak çalışmaya başlayan Korkut'un şansı, akrabası olan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın kendisini BKM kadrosuna alması ile döndü. BKM'de çeşitli işlerde görev alan Korkut, Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununda sahne teknisyeni olarak görev yaptığı sırada Yılmaz Erdoğan'dan izin alarak oyunda ufak bir rol alarak sahneye çıktı. Seyirciler tarafından çok beğenilen ve bol bol alkışlanan Ersin Korkut, kendisine yeni kariyer olarak oyunculuğu seçti.

2005 yılında, Yılmaz Erdoğan'ın yazar, yönetmen ve oyuncu olarak kadrosunda bulunduğu Organize İşler adlı sinema filminde rol alarak beyaz perde macerasına başlayan Korkut, 2007 yılında Şafak Sezer ile beraber Kutsal Damacana ve 2009 yılında, bir Yılmaz Erdoğan filmi olan Neşeli Hayat filmlerinde rol aldı.

Ersin Korkut, BKM tarafından hazırlanan komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın kadrosunda yer almıştır.

2015 yılında çekilmeye başlayan senaryo ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'nın yaptığı "Ekşi Elmalar" filminde görüntü yönetmenliği Gökhan Tiryaki yaptı. Filmde Farah Zeynep Abdullah, Devrim Yakut, Fatih Artman, Ersin Korkut,Songül Öden, Şükran Ovalı rol aldı.

Ersin Korkut, 12 Mayıs akşamı Survivor adasına sakatlığı nedeniyle veda etti. Acun Ilıcalı, sakatlığının diziyle ilgili ve ciddi olduğunu açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...