Survivor Kim Elendi, Kim gitti? Survivor ADAYA Kim VEDA Etti? (Survivor elenen isim Kim Oldu? ( Survivor KİM GİTTİ)

Düzenleyen:
Survivor Kim Elendi, Kim gitti? Survivor ADAYA Kim VEDA Etti? (Survivor elenen isim Kim Oldu? ( Survivor KİM GİTTİ)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor kim eledi, kim gitti. Survivor'da bu akşam elenen isim belli olacak. Survivor'da kim elendi sorusu herkes tarafından aratılıyor. Survivor'da bu sezon büyük heyecan var. Her geçen gün oyunların ve ödüllerin büyüdüğü yarışmada eleme heyecanı da yaşanıyor. Survivor'da ilk dokunulmazlığı Ünlüler kaybetti. İkinci dokunulmazığı da Gönüllüler kaybetti. Ünlülerde adaylar Ada konseyinde yapılan oylama sonucunda Mert ve Aycan aynı oyu alarak eleme adayı oldu. Gönllüler takımı ada konseyinde adı en çok yazılan Yasin haftanın üçüncü eleme adayı oldu. Peki Survivor'da kim elenecek, Survivor SMS sıralaması sonuçları? İşte son dakika Survivor eleme adayları ve Survivor'da elenen isim... İşte o ayrıntılar...

Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme 2020! Survivor SMS sıralaması, Survivor elenen isim... TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor bu sezon bomba gibi geldi. Reyting rekorları kıran yarışmada heyecan gün be gün artıyor. Survivor eleme sıralaması merak edilirken Survivor elenen isim de aratılıyor. Dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivorda kim elendi, kim gitti merak ediliyor.  Peki bu akşam oynanan oyun sonrası ada konseyinde haftanın ilk eleme adayı hangi takımdan çıktı? Survivor’da haftanın ilk eleme adayı kim oldu?.

Survivor'da adaya veda eden isim Mert oldu. 

SURVİVOR'DE ELEME ADAYLARI KİMLER? SURVİVOR'DA ADAYA KİM VEDA EDECEK, KİM ELENECEK?
Survivor'da takımlar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Ünlüler takımı oyunu 10-3 farkla kazandı. Gönllüler takımı ada konseyinde adı en çok yazılan Yasin haftanın üçüncü eleme adayı oldu. Ayrıca Acun Ilıcalı birleşmenin bu hafta yapılacağını açıkladı. Ilıcalı ayrıca gönüllü ya da ünlü takımı fark etmeksizin 3 yarışmacıya düşerse herkes bireysele dönerek mücadele edileceğini ifade etti. Survivor 2020'nin 16 Mayıs tarihinde ekranlara gelen 78. bölümünde, dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Köfte-piyaz-pilav-şekerpare-kola ve dokunulmazlık oyununu 10'a 4 gönüllüler takımı kazandı. Ada konseyinde yapılan oylama sonucunda Mert ve Aycan aynı oyu alarak eleme adayı oldu.

SURVİVOR GÖNÜLLER VE ÜNLÜLER ELEME ADAYLARI
İlk dokunulmazlık mücadelesini Gönüller kazandı, Ada konseyinde yapılan oylama sonucunda Ünlülerden Mert ve Aycan aynı oyu alarak eleme adayı oldu.
İkinci dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı kazandı, Gönllüler takımı ada konseyinde adı en çok yazılan Yasin haftanın üçüncü eleme adayı oldu. 

Survivor Kim Elendi, Kim gitti? Survivor ADAYA Kim VEDA Etti? (Survivor elenen isim Kim Oldu? ( Survivor KİM GİTTİ)

BİRLEŞME TARİHİ BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı, merakla beklenen birleşme tarihini açıkladı ve Salı günkü eleme sonrası birleşme olacağını açıkladı... Ilıcalı bunun yanı sıra; bir takım 3 kişiye düştüğü zaman Survivor'da bambaşka bir dönem başlayacak ve bu durum çeyrek final öncesi ya da sonrası olursa çok daha farklı olacak açıklamasını yaptı...
Survivor Kim Elendi, Kim gitti? Survivor ADAYA Kim VEDA Etti? (Survivor elenen isim Kim Oldu? ( Survivor KİM GİTTİ)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...