Sefirin Kızı Sezon Finali Nefesleri Kesti! (Seferin Kızı Sezon Finali Neler Yaşandı)

Düzenleyen:
Sefirin Kızı Sezon Finali Nefesleri Kesti! (Seferin Kızı Sezon Finali Neler Yaşandı)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Koronavirüs nedeniyle verilen uzun aranın ardından yeni bölümleri ile izleyici karşısına geçeceği haberini veren dizi, sezon finali bölümü ile ekranlara geldi! 22 Haziran akşamı yayınlanan 17. bölümü ile yaz sezonuna giren dizi, büyük heyecana sahne oldu! Sancar ile Nare arasında neler olacağını merak edenler ekran başına kilitlendi, sezon finalinde neler oldu?

Ekranların sevilen dizileri koronavirüs arasının ardından bu sefer de yaz sezonu için ara veriyor! Yaklaşık 3 ay süren aranın ardından geçen hafta 16. yeni bölümü ile ekranlara gelen Sefirin Kızı, bu hafta sezon finali yaptı! Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Akın, Nare'yi kaçırmak istiyor, aynı zamanda Sancar ise vurularak denize düşüyordu! Yeni bölümde neler oldu, sezon nasıl sona erdi? 

Sefirin Kızı Sezon Finali Nefesleri Kesti! (Seferin Kızı Sezon Finali Neler Yaşandı)

SEFİRİN KIZI SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Ne yalan ne destan olabilen Nare ile Sancar, şimdi çocukları için endişeden kahrolan bir anne ile babadırlar. Kaza yapan ve ciddi bir beyin travması geçiren Kavruk bulunur, ama Melek ortada yoktur. Nare ile Sancar bütün kavgalarını bir kenara bırakıp kızlarını bulmaya çalışırlar. Melek kaybolunca velayet davası ertelenmiştir. Önce kızlarını bulup sonra onun için savaşa gireceklerdir.

Gediz, bu tablonun içinde iyice yabancı hisseder. Ona ne velayet davasını ne de Melek’in kaybolduğunu haber vermemişlerdir. Ancak kapıya gelen bir sürpriz, Gediz’i tüm bu olayların ortasına taşır.

Nare çocuğunu ararken, Akın’ın onun hakkında başka planları vardır ve bu sefer kendisine çok güçlü bir ortak bulmuştur; Kahraman. Kahraman’dan Melek’i kullanarak Nare’yi kaçırmasını ister. Ancak Kahraman’ın kendine has yöntemleri vardır ve izlediği yol önce büyük bir mutluluğa, sonra Sancar’ın bir denizin dibinde ölümle karşı karşıya kalmasına sebep olur.

Melek bulunacak mı? Nare kaçırılacak mı? Sancar o denizin dibinde boğulacak mı?

Denizin dibinde onlar çocukken başlayan bu sevda, şimdi bir çocukları varken yine denizin dibinde mi son bulacak?

Sefirin Kızı Sezon Finali Nefesleri Kesti! (Seferin Kızı Sezon Finali Neler Yaşandı)

SEFİRİN KIZI KONUSU

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır.

Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...