Emir Elidemir Kimdir, Kaç Yaşında? MasterChef Emir Kimdir, Nereli?

Düzenleyen:
Emir Elidemir Kimdir, Kaç Yaşında? MasterChef Emir Kimdir, Nereli?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MasterChef Emir kimdir, Emir Elidemir kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye, yeni sezonu ile ekranlara iddialı bir giriş yaptı. Elemeler aşamasında birçok yarışmacı dikkat çekti ancak bunların arasında bazı isimler vardı ki internette çok konuşuldu. Bu isimlerin başında gelenlerden birisi de Emir Elidemir oldu. Emir Elidemir TikTok hesabından yaptığı paylaşımlar ve sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlara da dikkat çekiyor. MasterChef Emir kaç yaşında, MasterChef Emir elendi mi? İşte merak edilenler...

MasterChef Emir kimdir, Emir Elidemir kaç yaşında, nereli? MasterChef Emir elendi mi? TV8 ekranlarının sevilen yarışmasında yer alan Emir Elidemir, sosyal medya kullanıcılarının oldukça ilgisini çekti. Sosyal medya fenomeni Danla Biliç'in de hakkında paylaşım yaptığı isim hakkında birçok şey merak ediliyor.MasterChef Emir kaç yaşında, Masterşef Emir instagram, MasterChef Emir Elidemir nereli? İşte merak edilenler...

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Masterchef Emir Elidemir 1994 yılında İzmir’de doğdu. 26 yaşında olan Emir Elidemir, İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nde eğitimini tamamladı ve 2012 yılında üniversite için mutfağı seçti. Çocukluğundan beri en büyük tutkusu yemek yapmak olan Emir Elidemir, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden mezun oldu. 4 yıllık eğitiminin ardından Emir Elidemir ünlü restoranlarda çalışmaya başladı.

Florida, Amsterdam, Lyon ve İzmir’de staj yapan Emir Elidemir, Michelin yıldızlı 3 restoranda çalıştı. Son olarak New York’ta bir restoranda emek veren Emir Elidemir yarışmaya katılmak için Amerika’dan Türkiye kesin dönüş yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...