İcradan satılık dubleks daire... İşte fiyatı

Düzenleyen:
İcradan satılık dubleks daire... İşte fiyatı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ev sahibi olmak isteyenleri sevindirecek haber! Şanlıurfa Siverek'te 220 m2 dubleks daire icradan satılık. İşte ayrıntılar...

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu taşınmaz : Şanlıurfa ili Siverek İlçesi, Camikebir Mahallesi, Ayvanat Mevkii, 707 ada, 3 numaralı parselde bulunan 9136,67 m2 yüzölçümlü (ana taşınmaz) , 100/13615 arsa paylı , D blok, 14. kat, 29 bağımsız bölüm numaralı,dubleks mesken vasıflı taşınmazdır. Taşınmazın tam hissesi satılacaktır. İmar Durumu : Camikebir Mahallesi, 707 ada, 3 numaralı parsel uygulama imar planında ayrık nizam 15 kat imarlıdır. E=2.00 Yençok =Serbest Maks Taks=0.30. Adresi: Şanlıurfa İli, Siverek ilçesi Şirinkuyu Mahallesi, 39.Sokak Diamont City Sitesi D blok No:1D/29 adresindeolduğu tespit edilmiştir.. Taşınmazın yeri ve niteliği : Taşınmaz Bediüzzaman Said-i Nursi Bulvarı (Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu) üzerinde, 4 bloklu site içerisindedir. Taşınmazın 270 metre kuzeyinde Adliye Sarayı, 200 metre batısında Bediüzzaman Said-i Nursi Bulvarı-Adnan Menderes Kavşağı bulunmaktadır. Bu güzergahtaki binaların alt katları işyeridir. Taşınmazın bulunduğu bina, bodrum+zemin kat+14 normal kattan oluşan, betonarme karkas tarzında inşa edilen bir yapıdır. Binanın her katında 2 adet daire bulunmaktadır. Bina dış cephesi ısı yalıtımlı, akrilik boyalıdır. Bina merdiven basamak ve sahanlıkmermer kaplamalı, duvar plastik boyalı, alüminyum korkulukludur.Bina çift asansörlü, doğal gazlıdır. Site bahçesinde peyzaj çalışması yapılmıştır. Sitede otopark, yeşil alan, çeşitli ağaçlar, açık otopark, süs havuzu, kamelya bulunmaktadır. Taşınmaz, 14.katta, merdivenden çıkışta sağda, doğu-batı-güney cephelidir. Dubleks dairede alt katta, 3 oda, antre, hol, Wc, mutfak,banyo ve 2 adet balkon, üst katta ise 2 oda, Wc-lavabo ve teras bulunmaktadır. Dairede alt katta yerler laminnat kaplama, mutfak ve ıslak hacimler seramik,üst katta ise odalar laminant parke antre, hol ve mutfak granit seramik kaplamalı, duvarlar saten boyalı, her odada bir oda cephesi kağıt kaplamalı, kapılar ahşap, pencereler PVC doğramalıdır. Mutfak, mermer tezgahlı, alt ve üst dolaplı, vestiyerli, Islak hacimler tavana kadar seramik kaplamalıdır. Daire çelik dış kapılı,doğalgazlı,toplam 220,00 m2 net alanlıdır.

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...