Romanya galibiyeti sevindirdi

Romanya galibiyeti sevindirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye'nin gözü Andorra galibiyetine bakarken, kulaklar Romanya'da oynanan Romanya Macaristan maçındaydı. Romanya rakibini 3-0'la geçti.

Türkiye'nin gözü Andorra maçında kulağı ise Romanya'daydı. Türkiye'nin Brezilya'daki Dünya Kupası'na gidebilmesi için Macaristan'ın mutlak puan kaybetmesini beklediğimiz karşılaşmada Romanya sahasında Macarlar'ı 3-0'la geçti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 2'de Marica, 31'de Pintilii ve 88. dakikada Tanase'den gelirken rakibini deviren Romanya, grupta 2. sıraya yükseldi. Gecenin sürprizine ise Estonya imza attı ve sahasında Hollanda ile 2-2'lik skorla berabere kaldı. 2. dakikada Robben'in golüyle lider Hollanda karşısında yenik duruma düşen Estonya, Vassiljev'in 18 ve 57'deki sayılarıyla öne geçti, 90'da ise skoru van Persie belirledi. Estonyalı Eraio Piiroja 90. dakikada 2. sarıdan kızardı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...