Modaselvim kaliteli ve uygun fiyatlı tesettür tunikler

Düzenleyen:
Modaselvim kaliteli ve uygun fiyatlı tesettür tunikler

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yeni sezon tunik modelleri yaz aylarına uygun şekilde tasarlanmaktadır. Kumaşın inceliği ve bedenin rahatlığı ile uzun kollu tunik modelleri yaz aylarını için en çok kullanılan üst giyim parçalarından biridir.

Modaselvim’in sizler için hazırladığı tesettür tunik kategorisinde birbirinden zevkli ve şık tesettür tunik modelleri yer almaktadır. İlkbahar ve yaz aylarında yeni sezon tunik alışverişi yapacak olan kişiler bu kategori üzerinden seçim yapmaktadır. Renkler ve kullanılan desenler ile pek çok seçenek sunan yeni sezon tunik kategorisi her tarza uygun parça oluşturmaktadır.

Modaselvim kaliteli ve uygun fiyatlı tesettür tunikler

 Şifon Tunik Modelleri 

 Şifon tesettür modası bu sezon hemen hemen her parçada görülmektedir. Şifon kumaş ile tasarlanan tunik modelleri sezona ayrı bir hava katmaktadır. Son zamanların beğenilen renklerinden biri olan pudra ve bebe mavisi renkleri ile şifon tunikler en tarz görünümü oluşturmaktadır. Yeni sezon hem şık hem rahat tunik alışverişi yapacak olan kişiler şifon tunik kategorisini incelemektedir. Bu kategori içerisinde yer alan tüm ürünler yeni sezona ve modaya uygun şekilde tasarlanan parçalar içermektedir. Kullanım alanları geniş olan tunikler bu kategoride sunulmaktadır.

 Abiye Tunik Modelleri

Modaselvim kaliteli ve uygun fiyatlı tesettür tunikler
 

 Abiye kombinlerinin kurtarıcı parçalarından biri abiye tuniklerdir. Hazırlanan abiye tunik kategorisi içerisinde şık ve modern görünümlü tunikler içermektedir. Abiyetunik modelleriile tarz bir görünüm elde etmek isteyen kişiler omuz hizasından aşağı doğru inen ince işleme detaylarının bulunduğu modellere göz atmaktadır. Tarzı ile göz kamaştıran bu tunik modelleri farklı beden seçenekleri ile herkes için uyumludur. Yeni sezon tunik alışverişlerinin kurtarıcı parçası abiye tunik modelleri en kaliteli şekilde üretilerek, bu kategori içerinde yer almaktadır.
 

 Renkli ve Desenli Yeni Sezon Tunik Modelleri

Modaselvim kaliteli ve uygun fiyatlı tesettür tunikler

 

Renkli ve desenli yeni sezon tunik modelleri ile farklı dokunuşlar elde edebilirsiniz. Renklerin canlılığı ve desenlerin farklı olması ile tarz kombinler oluşturulmaktadır. Sezon içerisinde en çok satın alınan parçalar arasında yarasa kol ince kumaş yuvarlak yaka renkli tunik modelleri gelmektedir. Bu parçalar sezona uygun olacak şekilde tasarlanan ürünlerdir. Sarı, lila, kırmızı ve turuncu renkleri ile kategori içerisinde yer alan tüm tunik modelleri canlılık kazanmaktadır.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...