Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Koleji öğrencileri Suriye için yardım eli uzattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İhlas Koleji öğrencileri Suriye için yardım eli uzattı

EĞİTİM Haberleri  / İHA

Dramatik savaş şartlarının yaşandığı Suriye'de, binlerce insan günlük hayatını sürdürebilmek için yardım bekliyor. İhlas Koleji öğrencileri, Suriye'deki insanlara yardım edebilmek için Türkiye’nin önemli sosyal yardımlaşma örgütlerinden biri olan İnsani Yardım Vakfı (İHH)’nın Suriye için yürütmekte olduğu ‘Un Kampanyası’na katıldı.

Yaklaşık iki hafta süren yardım kampanyası kapsamında İHH’dan temin edilen kumbaralar İhlas Koleji sınıflarına yerleştirildi. Öğrenciler istedikleri miktarda bağışı bu kumbaraların içine atarak ihtiyaç sahibi insanlara destek vermek istedi. 
KUMBARALAR İHH’YA TESLİM EDİLDİ 
İki haftanın sonunda sınıflardan toplanan kumbaralar makbuz karşılığında İHH’nın İstanbul’da bulunan merkezindeki yetkililere teslim edildi. Öğrenciler kumbaraları teslim ettikten sonra İHH merkezini gezdiler. İHH yetkilileri öğrencilere Suriye’de ve diğer bölgelerde yapılan yardımlar hakkında bilgiler verdi ve bağışlarından dolayı teşekkür etti. 
“SURİYE’DE İNSANLIK TARİHİNİN EN BÜYÜK DRAMLARINDAN BİRİ YAŞANIYOR” 
Kampanyanın başlatılmasından itibaren hem öğrencilerden hem de velilerden çok etkileyici dönüşler aldıklarını ifade eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, “Şu anda Suriye’de tam anlamıyla insanlık tarihinin en büyük dramlarından biri yaşanıyor. Yüz binlerce insan aynı coğrafya üzerinde açlıkla mücadele ediyor. Biz kurum olarak İHH’nın düzenlemiş olduğu bağış kampanyasına iştirak ettik. Öğrencilerimiz de beklentilerimizin üstünde bağış toplayarak bizleri mutlu ettiler” dedi ve bağış kampanyasına katılan tüm öğrencilere ve velilerine teşekkür etti. 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...