Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MEB'den okullara 15 Temmuz genelgesi

Düzenleyen:
MEB'den okullara 15 Temmuz genelgesi

EĞİTİM Haberleri

MEB, 2016-2017 eğitim öğretim yılının açılışına dair okullara gönderdiği genelgede 15 Temmuz şehitleri vurgusu yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 19 Eylül'de başlayacak 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk haftasında, tüm resmi ve özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, '15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma' temasıyla öğrencilerin seviyeleri dikkate alınarak etkinlikler yapılmasını kararlaştırdı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz imzasıyla illere gönderilen genelgede, geleceğin teminatı olan çocukları ve öğrencileri, milli, manevi ve insani değerleri ile tarihsel ve kültürel hassasiyetleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmenin, bakanlığın öncelikli görevleri arasında olduğu vurgulandı.

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...