Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

KPSS önlisans son başvuru tarihleri 2018 | KPSS önlisans başvuruları nereye yapılıyor, ücret ne kadar

Düzenleyen:
KPSS önlisans son başvuru tarihleri 2018 | KPSS önlisans başvuruları nereye yapılıyor, ücret ne kadar

EĞİTİM Haberleri

KPSS önlisans son başvuru tarihleri, KPSS önlisans başvuruları nereye yapılıyor ve KPSS önlisans başvuru ücretleri ne kadar? gibi aradıklarınıza buradan ulaşabilirsiniz. 2018 KPSS önlisans başvuru işlemleri başladı. Bugün itibarıyla (28 Ağustos) başlanan KPSS önlisans başvuru işlemleri ile ilgili, ''KPSS son başvuru tarihi ne zaman 2018, KPSS başvuruları nereye nasıl yapılıyor ve KPSS önlisans sınav ücreti ne kadar'' gibi detaylar haberimizde bulunuyor.

KPSS önlisans son başvuru tarihi ne zaman, KPSS önlisans başvuruları nereye nasıl yapılıyor ve 2018 KPSS önlisans ücreti kaç TL, gibi merak ettikleriniz burada yer alıyor. 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) önlisans başvuruları bugün itibarıyla başladı. KPSS önlisans sınavına girmek isteyen adaylar, KPSS başvuruları nereye nasıl yapılıyor, KPSS önlisans son başvuru tarihi ne zaman, KPSS önlisans ücreti ne kadar? gibi detayları araştırıyor. İşte aradıklarınız...

Adaylar, KPSS önlisans düzeyi için 12 Eylül'e kadar başvuru yapabilecek.

2018 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) önlisans düzeyi için başvurular başladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) internet sitesinde yer alan duyuruya göre, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" ile "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar ile İlgili Usul ve Esaslar" hükümleri kapsamında, 2018 KPSS önlisans düzeyi, 4 Kasım'da uygulanacak.

Sınava başvuru işlemleri, 12 Eylül'e kadar devam edecek.

DHBT 9 Aralık'ta yapılacak

Diyanet İşleri Başkanlığında, din hizmetlerinde görev almak isteyenlerin katılacakları din hizmetleri alan bilgisi testi (DHBT) ise 9 Aralık'ta yapılacak. DHBT başvuru işlemleri, 9-17 Ekim'de gerçekleşecek.

Din hizmetlerinde görev almak isteyen adaylar, KPSS'ye girdikleri öğrenim düzeyinde DHBT'ye de katılacak. Adaylar, 2018 KPSS önlisans düzeyi genel yetenek-genel kültür oturumuna da katılacak.

Açıklamada, sınava başvuracak adayların, ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan başvuru kılavuzunu dikkatle incelemeleri gerektiği vurgulandı.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...